Geef een jas, verwarm een hart

“Deze actie toont de kracht die professionals in Eindhoven hebben als ze samenkomen om een gemeenschap in nood te helpen. Een warme winterjas en je tijd kunnen niet alleen helpen om een ​​persoon warm te houden, maar het kan hun leven redden..”

Geef een jas, verwarm een hart

Doe mee met onze grote winterinzamelactie om warme kleding in te zamelen voor de Kledingbank, Leger des Heils, Ervaring die staat, Inloophuis ’t Hemeltje, Neos en Dress for Success.

Samen met onze partners, Banning Advocaten, Eurest, Philips, NXP semiconductors, gemeente Eindhoven, Holland Casino Eindhoven, High Tech Campus, Rabobank Eindhoven-Veldhoven en nog veel meer organiseren we een wintercollectie campagne voor thuis en daklozen en mensen aan de rafelrand van de samenleving die een warme jas, een dikke trui of stevige schoenen goed kunnen gebruiken. Wij zijn onder meer op zoek naar nette dames en heren winterjassen om strak in het pak te kunnen solliciteren. Ook is er een grote behoefte aan ‘zo goed als nieuwe’ kinderjassen, dikke truien, sjaals, mutsen, lekker warme sokken, handschoenen, regenjassen en spijkerbroeken (XL-L).

Van 15 oktober t/m 6 november geven medewerkers van onze partners één dag van hun tijd om jassen, schoenen, mutsen en sjaals te ontvangen, te sorteren en te helpen bij hun verdeling aan daklozen, ouderen, kansarme jongeren in de hele stad.

De belangrijkste collecties worden in oktober gehouden. Op vooraf bekend gemaakte locaties en evenementen bij onze betrokken partners. Zodat we genoeg warme kleding verzamelen voor de mensen in nood. We vragen alle jasgevers om een kaartje te schrijven en te verstoppen in een van de zakken.

Natuurlijk, zodra de jassen en kleding zijn geschonken, begint de echte lol – sorteren en regelen van hun distributie in Eindhoven. Sorteren doen we op 7 november in het magazijn van de kledingbank!

Deze grote geef een jas, verwarm een hart campagne vindt dit jaar voor de 1e keer zo groots plaats. We sluiten op 6 november af tijdens het 13e Maatschappelijk Ondernemersdiner 040. Dit diner organiseren we samen met gemeente Eindhoven, DLL. Daar laten we zien wat er bereikt kan worden als mensen bereid zijn om één dag onder werktijd te geven aan deze puur Eindhovense actie. Geef een jas, verwarm een hart toont de kracht die professionals in Eindhoven hebben als ze samenkomen om een gemeenschap in nood te helpen. Een warme winterjas en je tijd kunnen niet alleen helpen om een ​​persoon warm te houden, maar het kan hun leven redden..

Wil jij met jouw bedrijf ook meedoen met deze actie en zijn jullie partner van Samen voor Eindhoven? Neem dan contact op met Esther Hofstede.