01

Groen naar ouderen voor meer geluk

Groen in huis zorgt voor een frisse en gezonde lucht, geeft minder hoofdpijn en vermindert stress. Een aantrekkelijke omgeving verhoogt bovendien de creativiteit en concentratie. Kortom, genoeg reden om het groene geluk te vergroten van de bewoners van Vitalis Wilgenhof en ze te verwennen met groene hoekjes. Dus kom op met die groene vingers en leef je uit in de allernieuwste hobbytrend; macrameën! Het is echt veel gemakkelijker dan je denkt.

Samen met de bewoners maak jij als bedrijfsvrijwilliger hippe macramé plantenhangers, waar groene planten in komen. Ondertussen heb je alle tijd om te luisteren naar de verhalen van vroeger en gezellig samen koffie te drinken. Na een gezellige dag vol met vitamine A(aandacht) laten jij en jouw collega’s mooie gezonde minituintjes achter waar zij nog veel plezier aan beleven.

Deze activiteit maakt deel uit van de speciale Verwenzorgweek (5 t/m 9 maart) waarin ouderen extra in het zonnetje worden gezet. Ben je werkzaam bij een van onze founders of partners? Schrijf je in voor deze activiteit, of kijk verder op de kalender voor andere activiteiten.