jaaroverzicht

APRIL

15 – 20 april

GOOD DEEDS WEEK


Zondag 15 april is het Good Deeds Day. Wereldwijd zetten honderdduizenden vrijwilligers zich in en raken zo betrokken bij de wereld van een ander. Iedereen kan iets goeds doen, groot of klein, om de wereld positief te veranderen.

17 april

Impact Workshop Goede Zaken

Ter voorbereiding op het MO0140 diner

JUNI

11 juni
MO040 diner

Tijdens dit diner met thema ‘krachtige kinderen’ zoeken het bedrijfsleven en het maatschappelijk werkveld naar nieuwe samenwerkingen (matches) aan de hand van concrete vragen rondom het thema. Deelnemers delen hun ervaring, kennis, vrijwilligers, middelen en netwerk met elkaar, met gesloten beurzen.

Charity booster

28 juni
Melting Pot Summer Event

Tijdens deze unieke Melting Pot gaan we samen met Hanos en onze changemakers en genodigden koken met de mensen van de Huiskamer, Vitalis en Severinus

Volunteer Leader Workshop

SEPTEMBER

Impact lunch

Pro Bono Lab

Geef een jas actie

1 september start en 31 okt uitdelen jassen

Charity booster

OKTOBER

CHANGE MAKERS INTERVISIE

NOVEMBER

Founders dinner

Pro Bono Lab Communicatie

19 november
14e MO040 diner

Tijdens dit diner zoeken het bedrijfsleven en het maatschappelijk werkveld naar nieuwe samenwerkingen (matches) aan de hand van concrete vragen rondom het thema. Deelnemers delen hun ervaring, kennis, vrijwilligers, middelen en netwerk met elkaar, met gesloten beurzen.

KAROESELL VINTAGE MONEY EVENT

Tijdens het Karoesell Vintage Money Event geeft kringloopwinkel Karoesell opbrengsten uit inkomsten terug aan stichtingen uit Eindhoven e.o. Een extra financiële impuls om nog meer te betekenen voor mensen, dieren of het milieu.

DECEMBER

CHARITY BOOSTER

SINT ACTIE

KERSTENGEL ACTIE

JANUARI

19 januari

CHANGE MAKERS AWARD