MEET&MATCH AGENDA

Februari

1-15

Pilotfase Sociale Digitale Marktplaats
Samen met NXP gaan we van start met het testen van de digitale sociale marktplaats: we make it easier to connect you with a local cause you really care about!

Februari

16

Goede Zaken workshop
Samenwerken aan de Global Goals en succesvolle samenwerking met bedrijven. Deze workshop geven we in samenwerking met Platform Eindhoven Mondiaal.

Maart

10 – 11

NLdoet040
Samen voor Eindhoven faciliteert vrijwilligers van onze partner- en founderbedrijven die hun tijd en talent inzetten voor maatschappelijke organisaties

Maart

28

Goede Zaken Workshop
Goede Zaken workshop speciaal voor maatschappelijke organisaties over succesvolle samenwerking met het bedrijfsleven. Ofwel: hoe ‘anders denken’ geld oplevert. Van 14.00 – 17.00 uur in samenwerking met DLL. Ter voorbereiding op het MODiner040.

April

3

Speciaal event voor leden van MKB netwerk Brabant Onderneemt.

 

April

20

ASML Community Tour
Samen met de ASML Foundation en de ASML ambassadeurs gaan we op expeditie door de stad om te kijken wat de impact is geweest van één jaar ASML Volunteering Policy.

Mei

11

Community Coaches Programma II van start.
Samen voor Eindhoven geeft vervolg aan het Community Coaches programma.

Mei

15

Elfde MODiner 040 ism partners DLL, NXP en gemeente Eindhoven.
Het thema van dit MODiner is ‘Technologie in het sociale domein’. Een sprankelende netwerk ontmoeting tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om met gesloten beurs tot concrete matches te komen.

 Juni

15

workshop storytelling.
Netwerk event exclusief voor onze partners, op uitnodiging.

 Juli

11

Zomerborrel en vijfjarig bestaan.
Exclusief voor founders en partners. We zijn te gast bij onze partner Van der Valk Hotel Eindhoven.

 September

7

Hoe anders denken geld oplevert!
Tijdens deze workshop bieden we deelnemers aan het Matchevent Mondiaal inspiratie uit de praktijk, hulp bij het formuleren van een aantrekkelijke vraag en tegenprestatie voor de bedrijven. 

 Oktober

3

‘Pro Bono’ Workshop.
Workshop voor maatschappelijke organisaties ter voorbereiding Meet2Match Communicatie van 24 november (voor genodigden) over de ‘Pro Bono Lab’ methodiek. 

 Oktober

6

Matchevent voor bedrijven & mondiale organisaties.
Speciaal event voor bedrijven en stichtingen in Eindhoven die wereldwijd bijdragen aan de global goals. 

September

19

Goede Zaken workshop
Over succesvolle samenwerking met bedrijven. Voorbereidende workshop voor het Maatschappelijk Ondernemen Diner MO-040 (voor maatschappelijke organisaties). In samenwerking met DLL.

November

28

Founder Dinner

Diner exclusief voor de Founders van Samen voor Eindhoven en het bestuur, mede mogelijk gemaakt door onze Founder Holland Casino.

November

6

Twaalfde MO40Diner.
In samenwerking met DLL, NXP en gemeente Eindhoven.

November

24

Vijfde editie van de Meet2Match Communicatie.
Een dag waar maatschappelijke partners één dag advies en oplossingen van Pro Bono Professionals krijgen voor communicatie en pr vraagstukken volgens de Pro Bono Lab methodiek.  

November

27

Tweede Karoesell Vintage Money event
Karoesell Eindhoven organiseert op maandag 27 november, in samenwerking met Samen voor Eindhoven, voor de tweede keer het matchevent ‘Karoesell Vintage Money’. Bent u een vereniging of stichting die zich dagelijks inzet voor mens, dier en/of milieu? En heeft u projecten waar u financiële ondersteuning bij kunt gebruiken? Tijdens dit event helpt Karoesell u graag met een steuntje in de rug!

December

1-23

Kerst- en Sinterklaasactie maand
Deze maand staat weer vol van acties om kinderen en mensen in achterstandsituaties een mooie Kerst- en/of Sinterklaas-ervaring te bezorgen. Dit zijn ideale activiteiten om u met uw afdeling of team voor in te
zetten!