MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Heeft uw maatschappelijke organisatie menskracht, expertise of middelen nodig om haar doelen na te streven en opdracht waar te maken? Wilt u als maatschappelijke organisatie uw netwerk vergroten?

Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar weten vaak de weg niet te vinden naar uw organisatie.

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?
Samen voor Eindhoven ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

Dress for Succes en De Ontdekfabriek praten over hun succesvolle samenwerking met bedrijven en geven praktische tips! Bekijk hier het filmpje.

ZIJN ER VOORDELEN, JA HEEL VEEL

– Dromen laten uitkomen en doelen bereiken
– Netwerk vergroten via ons platform
– Ontvang minstens 1 bemiddeling per jaar + een aantal diensten
– Vrijwilligers uit het bedrijfsleven
– Positieve media-aandacht

ZIJN ER VOORWAARDEN, SLECHTS EEN PAAR

– Vanaf € 100,- (vrijwilligersorganisaties) of vanaf € 250,-
(organisaties met betaalde krachten)
– U stelt uw maatschappelijke organisatie open voor Eindhovense bedrijven.

WAT KRIJGT U VAN ONS

COACHING EN ADVIES

Wij bieden trainingen aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kunnen sluiten.

Experts voor uw vraagstuk

Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Bent u op zoek naar professionele expertise, dan is de pro bono professional een oplossing.

BEDRIJFS-
VRIJWILLIGERS 

Bent u op zoek naar een groep vrijwilligers uit het bedrijfsleven voor een klus of extra vitamine A (A van Aandacht)? Voor ÉÉN DAG of afgebakende activiteit? Wij helpen met de draaiboeken, geven tips en regelen indien nodig het vervoer, catering, evt. materialen (bijv. verf). 

MATCH EVENTS
EN NETWERK

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen met bedrijven waarbij uw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij.

MATCHES

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe u onderdeel kan zijn van een hechter Eindhoven? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie.

Karoesell Vintage Money Event geeft een steuntje in de rug voor initiatieven die Eindhoven mooier maken

| 03, Matches algemeen, MO 01 | No Comments

27-11-2017 Tijdens het Karoesell Vintage Money Event gaf kringloopwinkel Karoesell opbrengsten uit inkomsten terug aan stichtingen uit Eindhoven e.o. Een extra financiële impuls om nog meer te betekenen voor mensen, dieren of het milieu.

Maatschappelijk Ondernemen 040-diner: Eindhoven werkt samen rondom het thema Vitaliteit

| Matches algemeen, MO 02, VB 03 | No Comments

07-11-2017 Tijdens de 12e editie van het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner matchten bedrijven met maatschappelijke organisaties. Ervaring, kennis en netwerk werd gedeeld met gesloten beurzen.

M2M EVENT PRO BONO COMMUNICATIE

| 01, MO 03, nieuws, VB 01 | No Comments

30-11-2017 Dat communicatie onmisbaar is voor maatschappelijke organisaties, bleek (weer) tijdens de succesvolle 5e editie van het M2M Pro Bono Communicatie event
Lees verder

ERVARINGEN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Dankzij Samen voor Eindhoven matchen we twee werelden met elkaar waardoor we ervaren dat verschillen kleiner worden en we bruggen naar elkaar slaan en elkaar verrijken.

– Els Keet, directeur St. Ervaring die Staat (stichting opgericht door dak- en thuislozen)

Door de bedrijfsvrijwilligers van Samen voor Eindhoven ontvangen we extra handen en middelen, waardoor we extra activiteiten kunnen doen voor onze bewoners. Hier genieten zowel de bewoner als de vrijwilliger enorm veel van. Ik noem het daarom extra Vitamine A, de A van Aandacht.

– Karin Vissers, Archipel

Door de matchactiviteiten van ‘Samen voor Eindhoven’ hebben we ons netwerk aanzienlijk en efficiënt kunnen vergroten. Dit heeft voor ons o.a. de volgende voordelen gehad: Tijdelijke huisvesting van ons spreekuur na brand in onze vestiging Eindhoven.En toetreding van een nieuw bestuurslid.

– Bas Schuiling, Regiomanager Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk

Ik merk gewoon hoe geweldig het is als mensen met je meedenken. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! De laatste periode is zo’n verrijking dat ik met bedrijven samenwerk. Ik ben gewoon verliefd op DLL!

– Bertine Oudesluijs, Dress for Success

FOUNDERS / MEDE-MOGELIJK MAKERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS: