VRIJWILLIGERSKALENDER

Update (15 augustus 2017): We werken hard aan een Sociale Digitale Marktplaats / Vrijwilligerskalender speciaal voor bedrijfsvrijwilligers en onze maatschappelijke partners. Zo maken we het u nog makkelijker om uw tijd en talent in te zetten voor het goede doel. Samen met Philips Lighting hebben we begin juli een succesvolle pilot gehad waarbij 100 bedrijfsvrijwilligers zich via de marktplaats hebben aangemeld voor vrijwilligersactiviteiten. Na de zomervakantie stellen we de marktplaats open voor de aangesloten founder en partner-bedrijven.

Simone Severens is vanuit NXP sinds oktober vorig jaar bij ons gedetacheerd en full-time aan de slag om als eerste ervoor te zorgen dat de Marktplaats binnen NXP wordt getest. Vervolgens gaan we dit samen met enkele corporate klanten / early adaptors en bij de ASML Foundation implementeren binnen ASML en daarna zijn we klaar om het beschikbaar te maken voor de rest van de regio.

We houden u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mijlpalen! En werken deze pagina regelmatig bij.

Bent u benieuwd naar matches en matchevents die al plaats hebben gevonden? Neem een kijkje op de pagina: MATCHES.

Is het bedrijf waar u werkzaam bent nog geen partner van Samen voor Eindhoven? Neem dan een kijkje op de pagina VOOR BEDRIJVEN.

Nu al enthousiast? Laat het ons weten!