MO 02

Neos op weg naar werkprogramma

By 13 april 2016 juli 25th, 2016 No Comments

Neos op weg naar werkprogramma

“Samen voor Eindhoven initieerde dit programma en zorgt voor een effectief verloop van de processesn binnen dat programma. Door hun enthousiaste uitstraling weten zij deelnemers te raken, wat er voor zorgt dat de resultaten boven verwachting zijn.”

-Vera Koeleman, Neos Jobcoach afdeling Werk & Activering

Categorie: Talentontwikkeling
Match: Neos – DLL
Wat: Het doel van dit programma is het vergroten van zelfvertrouwen van de Neos kandidaten, het opbouwen van een netwerk, gebruik te maken van het netwerk van de gesprekspartners en het vinden van nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt. DLL medewerkers worden als onderdeel van HR/ competentieontwikkeling gekoppeld aan een gesprekspartner van Neos.