nieuws

NXP en Samen voor Eindhoven ontwikkelen digitale marktplaats

By 28 juni 2016 juli 25th, 2016 No Comments

Nieuws: digitale marktplaats

14-04-2016
Hans Brouwhuis (sitemanager NXP Semiconductors Netherlands) en Esther Schoustra (founder en directeur van Samen voor Eindhoven) ontwikkelden samen een digitale sociale marktplaats. Samen ontwikkelden ‘de matching engine’, een internet of things app waar medewerkers van bedrijven op een eenvoudige manier toegang krijgen tot lokale goede doelen die ze met hun tijd en talent willen ondersteunen.

Eén dag voor Eindhoven

Heel veel maatschappelijke organisaties komen menskracht, expertise en middelen te kort om elke dag hun opdracht waar te maken. Bedrijven in Eindhoven -waaronder ASML, DELA, PwC, DLL, IAK, Lumens, NXP Semiconductors, Viggo, Rabobank Eindhoven-Veldhoven- hebben samen met de gemeente de handen in elkaar geslagen om de maatschappelijke thema’s in de stad aan te pakken. Wat als de 70.000 professionals in Eindhoven één dag hun talent, kennis, hart en handen inzetten? En het werkt! Een Medtronic medewerker na zijn inzet voor Eén dag voor Eindhoven: “I didn’t realize one can make a big difference in people’s life with such a small act”

Samen voor Eindhoven is onderdeel van het landelijke netwerk Samen voor Betrokken Ondernemen, partner van MVO Nederland en aangesloten bij het internationale CSR360 en Handson Network.

Terug naar nieuwsberichten