nieuws

Golf voor het goede doel in hartje Eindhoven

By 5 juli 2016 september 28th, 2016 No Comments

Golf voor het goede doel in hartje Eindhoven
Lustrum editie van Lions Parkgolf Eindhoven

Op zaterdag 24 september a.s. organiseren de Lionsclubs ‘Eindhoven Den Elzent’ en ‘De Keersop’ voor de 15de  keer het fundraising golfevenement ‘Parkgolf Eindhoven’. In het prachtige natuurgebied aan de Dommel, gelegen tussen het prehistorisch dorp en het Van Abbemuseum, met daarin het Stadswandelpark als middelpunt wordt ook dit jaar speciaal voor deze dag een volwaardig 18-holes golfbaan aangelegd. De opbrengst van het toernooi gaat zoals ieder jaar naar het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar stichting Samen voor Eindhoven. De inschrijving voor de deelnemers, zowel bedrijven als particulieren is inmiddels gestart.

Parkgolf Eindhoven is inmiddels een bekend en populair evenement in de Eindhovense zomers. Golf in het stadshart is een unieke gelegenheid voor de avontuurlijke golfer om zich buiten de gebaande paden en de gemillimeterde grenzen te begeven. Dus geen nette kortgeknipte grasperkjes in een keurig verzorgd  buitengebied, maar ‘rough’, ‘bunkers’, water, bos en gemeentegras in het centrum van de stad. Deelnemers van afgelopen jaren geven aan dat deelname aan het toermooi een unieke kijk oplevert op dit groene deel van Eindhoven.

Steun voor goede doelen

Lionsclub De Keersop nam in 2001 het initiatief voor Parkgolf, later sloot dochter-Lionsclub Eindhoven Den Elzent zich aan. Onder het motto “wij dienen” is de voornaamste doelstelling van de Lions het realiseren van activiteiten voor de ondersteuning van sociaal-/maatschappelijke doelen in de ruimste zin van het woord.

Succesformule

Ook dit jaar is Parkgolf te gast in de huiskamer van Eindhoven, Hotel en Restaurant Parkzicht, aan de rand van het Stadswandelpark schuin tegenover de Stadsschouwburg. Het succes van Parkgolf wordt, naast de weergoden, bepaald door de trouwe schare deelnemers, de onmisbare en royale gulheid van partners en de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers. De kenmerkende Brabantse gezelligheid, de typisch Eindhovense amicale ons-kent-ons-taferelen en de gezellige dagafsluiting geven dit sportieve evenement nét dat beetje extra!

Inschrijven

Inschrijven voor Parkgolf Eindhoven, zowel voor bedrijven als voor particulieren, kan door het inschrijfformulier in te vullen op www.park-golf.nl of een mail te sturen naar: parkgolf@park-golf.nl (let op! de flights zijn beperkt).