Geen categorienieuws

Samen voor Eindhoven doet mee met NLMatcht.

By 4 augustus 2016 september 28th, 2016 No Comments

Samen voor Eindhoven doet mee met NLMatcht. 

Samen voor Eindhoven neemt deel aan de landelijke campagne NLmatcht met twee matchevents: Meet2Match Communicatie en de tiende jubileumeditie van het MO-Diner040. Zo’n tachtig collega intermediair-organisaties in tachtig verschillende plaatsen die zich bezig houden met maatschappelijk betrokken ondernemen organiseren in de periode van 10 oktober tot 24 november een matchevenement.

In die periode worden dus in Nederland heel veel matches gemaakt met een enorme maatschappelijke waarde. NLmatcht looft een landelijke Award uit voor De Mooiste Match. Ook Samen voor Eindhoven stuurt een match in om mee te dingen naar deze award. Meer informatie over NLmatcht, de award en andere deelnemende organisaties staat op www.nlmatcht.nl

NLmatcht…
  • is een gezamenlijke inspanning van meer dan 80 intermediairs in maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO)
  • verbindt zo’n 80 lokale en regionale matchevenementen
  • start op 10 oktober in Den Haag
  • eindigt op 24 november in diverse gemeenten
  • reikt een Award uit voor de Mooiste Match

Logo NLmatchtNLmatcht is een initiatief van het MVO Netwerk van Intermediairs in Betrokken Ondernemen (NIBO) van MVO Nederland. We werken samen met De Nederlandse Uitdaging, Stichting Present Nederland, Samen voor Betrokken Ondernemen en Nederland Cares, en worden ondersteund door het Oranje Fonds en De Maatschappelijke Beursvloer (onderdeel van MOVISIE).