Geen categorienieuws

Impact040 en Samen voor Eindhoven

By 28 september 2016 oktober 5th, 2016 No Comments

Impact040 en Samen voor Eindhoven

Veel bedrijven hebben hart voor de samenleving. Ze dragen graag én bewust hun steentje bij. Door bijvoorbeeld expertise in te zetten voor een communicatief of financieel vraagstuk of één dag per jaar de handen uit de mouwen te steken. Dat is ook nodig. Veel maatschappelijke organisaties in Eindhoven komen menskracht, expertise en middelen te kort om elke dag hun opdracht waar te maken. Samen lukt dat wel! Samen voor Eindhoven matcht en verbindt de expertise en talenten van bedrijven aan vraagstukken van maatschappelijke organisaties.

Smart & Social

Daarom is Samen voor Eindhoven blij met de start van Impact040, een onbezoldigde denktank waarin ondernemers, bestuurders en partners in Eindhoven strategisch nadenken over de sociale agenda van de stad. Impact040 gaat op zoek naar duurzame oplossingen om (hightech) bedrijven en overheid nog meer te verbinden aan de maatschappelijke organisaties in de stad. Samen voor Eindhoven is vertegenwoordigd in deze denktank en geeft daarmee mede invulling aan de strategie en zet haar expertise in om Impact040 initiatieven met succes in te kunnen vullen. Een mooi voorbeeld daarvan is het MO040 diner dat dit jaar voor de 10e keer op rij georganiseerd wordt door Samen voor Eindhoven. Een geweldig evenement waarvan de voorbereidingen in volle gang zijn voor een bijzondere XL versie, waarbij 24 uur lang samen met het bedrijfsleven wordt gewerkt aan actuele sociale vraagstukken en uitdagingen van maatschappelijke organisaties.