03

Karoesell Vintage Matchevent

By 11 november 2016 november 17th, 2016 No Comments

Karoesell Vintage Money Matchevent

Karoesell

“Karoesell is maatschappelijk partner van Samen voor Eindhoven en benaderde ons met de vraag om hen te helpen met het opzetten van dit matchevenement. Gezien ons sterke netwerk en kennis van de wensen van veel maatschappelijke organisaties in de stad werken we daar natuurlijk graag aan mee.”

Esther Schoustra, Samen voor Eindhoven

Categorie:  Matchevent voor maatschappelijke organisaties
Match: Karoesell en verschillende maatschappelijke organisaties
Wat:  Matchevent waar maatschappelijke organisaties voor hun ingediende project geld ontvangen

Eerste Karoesell Vintage Money Event
Steuntje in de rug voor initiatieven die Eindhoven mooier maken

Stichting Karoesell Eindhoven organiseert op maandag 14 november, in samenwerking met Samen voor Eindhoven, voor de eerste keer het matchevent ‘Karoesell Vintage Money’. We zijn te gast in het Paradijs bij Trudo op Strijp-S. Verenigingen en stichtingen met een goed idee of project waarbij geld nodig is en die zich dagelijks inzetten voor mens, dier en/of milieu in Eindhoven en omgeving ontvangen een steuntje in de rug met een financiële bijdrage.

Dankzij de bijdrage van Karoesell kunnen o.a. vluchtelingen kinderen meedoen met het introductieprogramma van Trudo Weekendschool, kan de ruilwinkel van Stichting Circulo Drents Dorp verder opgezet worden, ontvangen de dak-en thuislozen bij Inloophuis ‘t Hemeltje tuinmeubileur gemaakt door de ervaringsdeskundigen van St. Ervaring die Staat, kan inloophuis de Eik nog meer mensen bereiken en de bekendheid vergroten, krijgt het financieel café van Humanitas een impuls, kan buurthuis FAB28 nog meer mensen in de wijk verbinden door het opzetten van ontmoetingen met koken en eten en krijgt ruilwinkel #Awesome de beschikking over een mooie naaimachine voor het creatief atelier om kledingstukken op te pimpen, vermaken en opnieuw te gebruiken.

Stichting Karoesell Eindhoven

Karoesell is sinds november 2013 gevestigd in Eindhoven en bekend van de gelijknamige kringloopwinkel aan de Edisonstraat. Karoesell draagt bij aan een betere wereld door het hergebruiken van bruikbare spullen, het verminderen van de afvalberg en door het ondersteunen van mensen in de regio Eindhoven door ze te helpen aan een vrijwillige of betaalde baan. Daarnaast biedt Karoesell stichtingen in de regio Eindhoven financiële en materiële ondersteuning, als ze hier zelf geen mogelijkheden voor hebben.

Samen voor Eindhoven

Samen voor Eindhoven mobiliseert medewerkers uit bedrijven om hun tijd en talent in te zetten voor de vele maatschappelijke organisaties in de stad en organiseert matchevenementen waar bedrijf en samenleving elkaar ontmoeten. Bij deze matchevenementen is geld taboe. Samen voor Eindhoven ziet echter ook dat veel maatschappelijke organisaties behoefte hebben aan de M van Munten. “Karoesell is maatschappelijk partner van Samen voor Eindhoven en benaderde ons met de vraag om hen te helpen met het opzetten van dit matchevenement. Gezien ons sterke netwerk en kennis van de wensen van veel maatschappelijke organisaties in de stad werken we daar natuurlijk graag aan mee!” aldus Esther Schoustra, directeur Samen voor Eindhoven.

Samen dragen we bij aan een gezond en sterk Eindhoven.

Fotograaf: Joop Peters