nieuws

Pro Vista is de eerste MKB-partner van Samen voor Eindhoven

By 4 februari 2017 april 5th, 2017 No Comments

Sinds 2013 is Pro Vista partner van Samen voor Eindhoven.

“Naar mijn weten ook het eerste Eindhovense MKB bedrijf dat zich middels een partnerschap aan Samen voor Eindhoven heeft verbonden. Met het ondersteunen van organisaties en verenigingen willen we die betere buur zijn. Zo hebben we een aantal sportverenigingen verder geholpen met het werven van leden en sponsoren door verbeteringen aan te dragen die eenvoudig in hun huidige communicatie door te voeren zijn. Daarnaast hebben we met ons team diverse matches gehad waarbij de ouderen in onze samenleving centraal stonden.

Nadat het volop in het nieuws was geweest dat ouderen zich steeds eenzamer voelen, hebben we samen met Samen voor Eindhoven en Vitalis een high tea voor dementerende ouderen verzorgt. Voor een aantal van onze medewerkers de eerste keer dat ze in aanraking kwamen met deze groep. Van één van de verplegers hoorde we later dat de ouderen met erg veel plezier terug keken op deze middag.

Naast de matches hebben we ook een actieve rol in het beter zichtbaar maken van Samen voor Eindhoven binnen Eindhoven. Zo zijn we betrokken in het PR-team en hebben we de campagne “één dag voor Eindhoven” mee geholpen vorm te geven. De nieuwe website van Samen voor Eindhoven is door ons ontwikkeld. Benieuwd wie we zijn? Of als MKB’er ook geïnteresseerd om actief in onze eigen stad bezig te zijn? Kijk op www.provista.nl of neem contact op met Ton van der Putten; ton@provista.nl