03Geen categorieMatches algemeen

Streettour met Brabant Onderneemt

By 12 april 2017 mei 13th, 2017 No Comments

Streettour met Stichting Brabant Onderneemt

Streettour Stichting Brabant Onderneemt

“Wat een bijzondere avond gisteravond! Samen met ondernemers van Stichting Brabant Onderneemt de streettour gelopen in samenwerking met Stichting Ervaring die Staat en Park Plaza Eindhoven!” (reactie deelnemer op Surveymonkey)

“Wat een fantastische ervaring! Onze ondernemers hebben een ervaring opgedaan die zij nooit vergeten. Een prachtige wandeling door de stad Eindhoven waarbij plaatsen en verhalen een diepe indruk maken. Bedankt Ervaring die staat en Samen voor Eindhoven”. Brabant Onderneemt

Op 3 april jl. ontvingen wij het platform Brabant Onderneemt in het Park Plaza Hotel in Eindhoven voor een nadere kennismaking met onze stichting om vervolgens met het hele gezelschap de streettour te lopen onder begeleiding van voormalig dak- en thuislozen van Stichting Ervaring die Staat. Een bijzondere avond voor alle deelnemers.

Brabant Onderneemt, is het platform dat ondernemende personen faciliteert om kennis en contacten op te doen en elkaar te inspireren. Samen voor Eindhoven is deelnemer van Brabant Onderneemt en zo ontstond het idee om één van hun events een maatschappelijk thema te geven. In dit kader ontmoetten wij elkaar op 3 april jl. in het Park Plaza Hotel waar Esther Hofstede in een korte presentatie de aanwezige 29 ondernemers nader kennis liet maken met onze stichting. Aansluitend liep het hele gezelschap een streettour met ervaringsdeskundigen van Stichting Ervaring die Staat. Zo kon iedereen persoonlijk kennis maken met een doelgroep die we in het dagelijks leven niet zomaar tegenkomen.

‘Wat een indrukwekkende en boeiende bijeenkomst.’, aldus een van de deelnemers. ‘Bedankt dat wij met jullie mochten kennis maken. Respect, openheid en bewustwording zijn de 3 kernwoorden van deze bijeenkomst. Bedankt Samen voor Eindhoven en Ervaring die Staat voor deze samenwerking!’
Een andere deelnemer verwoordt het als volgt: “Het persoonlijke levensverhaal van de gidsen / ervaringsdeskundigen was zeer indrukwekkend, ook door hun enorme openheid en kwetsbaarheid die ze toonden. Wat me ook wel raakte (zonder daar een oordeel over te hebben), dat ze voor mijn gevoel heel graag verder willen, maar tegelijkertijd ook tegen een muur lopen van complexe wetgeving”. (bron: surveymonkey).

Aan de bar van het Park Plaza Hotel waar we die avond te gast waren, werd er nog lang nagepraat over alle indrukken en bijzondere ervaringen.

Categorie: Matchevent
Match: Brabant Onderneemt – Stichting Ervaring die Staat – Park Plaza Eindhoven
Wat: Streettour
Wanneer: Maandag 3 april 2017