nieuws

KIK Media, partner van Samen voor Eindhoven

By 20 april 2017 april 24th, 2017 No Comments

KIK Media, partner van Samen voor Eindhoven

KIK Media is een gedreven en creatief reclamebureau gevestigd in Oisterwijk. Vakmanschap, service en klantgerichtheid zijn niet oubollig maar juist een moderne leidraad voor al onze diensten. Sinds kort zijn we een trotse partner van Samen voor Eindhoven!

Tijdens mijn diensttijd bij Provista ben ik in contact gekomen met Samen voor Eindhoven. Ik was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Website en heb deze ook voor hen mogen maken. Ik heb Provista verlaten om meer aandacht te kunnen geven aan mijn eigen bedrijf, KIK Media.

Ik heb de werkzaamheden en samenwerking met Samen voor Eindhoven (SvE) altijd als erg prettig ervaren en voel me ook nauw betrokken bij hun visie en doelstellingen. Daarom ben ik heel erg blij dat KIK Media zich partner mag noemen van SvE.

Naast het bijhouden en onderhouden van de website geef ik ook begeleiding aan het team van SvE zodat ze zelf in staat zijn hun boodschap aan Eindhoven over te dragen via de website en e-mail. Zo hebben we onlangs nog een zeer leuke en leerzame sessie gehad waarbij Claire Mulder, de kersverse office- event manager van SvE uitleg kreeg over de werking van de website zodat ze zelf in staat is nieuwe berichten te plaatsen en aanpassingen te maken aan de website. Ook Esther Hofstede was tijdens die sessie aangesloten voor een opfris cursus. Het is dan heel mooi om te zien hoe twee mensen met passie voor hun vak en vooral voor Eindhoven nieuwe vaardigheden leren om hun visie nog beter over te brengen.

Daarnaast ben ik achter de schermen ook betrokken bij een prestigieus project van SvE waarover u later zeker meer zult lezen. Het gaat hierbij om de eerste Sociale Digitale Marktplaats / Vrijwilligers Kalender speciaal voor bedrijfsvrijwilligers en de maatschappelijke partners. Dit een project waarbij passie, professionaliteit en techniek samenkomen om mensen te verbinden. Het is een typisch voorbeeld van de gedrevenheid bij Samen voor Eindhoven.

Peter Swinkels
KIK Media
www.kikmedia.nl