01

Matchevent voor bedrijven & mondiale organisaties

By 21 juni 2017 september 5th, 2017 No Comments

Matchevent voor bedrijven en mondiale organisaties

substainable development goals

Het Matchevent Mondiaal
Gemeente Eindhoven en het team platform Mondiaal bieden dit matchevent aan in samenwerking met Samen voor Eindhoven. Het is een matchevent voor bedrijven en mondiale organisaties die het verschil willen maken.

Samen-werken aan ontwikkeling.

Hoe wil jij dat de wereld eruitziet over vijftien jaar? To leave no one behind we must all lead… Eind september 2015 is er door de Verenigde Naties een nieuwe mondiale agenda aangenomen die een eind moet maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Verder zijn er doelen over gezondheid, onderwijs en schoon drinkwater, maar ook doelen over duurzame energie. Dit zijn zeventien ‘Duurzame ontwikkelingsdoelen’, of SDG’s, om de wereld tot ‘een betere plek te maken.

Matchevent voor bedrijven & mondiale organisaties
Meedoen in onze samenleving is voor iedereen belangrijk. Maar het is niet voor iedereen makkelijk. Er zijn stichtingen in Eindhoven die wereldwijd bijdragen aan deze global goals. Wat zou er gebeuren als deze initiatieven dezelfde toegang hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen en menskracht/vrijwilligers als bedrijven? We gaan je helpen en brengen je graag in contact met vrijwilligers uit het bedrijfsleven om zo samen meer maatschappelijke impact te bereiken.

Dit contact levert beide partijen nieuwe inzichten en kansen op. Bedrijven kunnen op hun beurt veel leren van organisaties die dicht bij de samenleving staan. Ben jij erbij?

Uitnodiging vrijdag 6 oktober
Je bent van harte uitgenodigd voor het Matchevent op vrijdag 6 oktober startend om 12.00 tot circa 13.30  uur. Deelname is kosteloos, aanmelden is verplicht.
Deelnemers, veelal uit bedrijven, bieden hulp aan mondiale organisaties door hun kennis en ervaring, middelen en netwerk beschikbaar te stellen. De geldvraag is taboe.

Voorbereidende workshop voor stichtingen: donderdag 7 september 14.00 – 16.30 uur.
Hoe anders denken geld oplevert! Een goede voorbereiding is het halve werk. Wanneer je deelneemt aan het matchevent verwachten wij je ook bij de workshop. Tijdens deze workshop bieden we een inleiding op het onderwerp, inspiratie uit de praktijk, hulp bij het formuleren van een aantrekkelijke vraag en tegenprestatie voor de bedrijven. Ook geven wij tips voor het matchevent. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er kunnen per organisatie twee personen aan de workshop deelnemen.

Meld je aan!
Wil jij je tijd en talent, kennis & kunde, netwerk inzetten voor het goede doel? Kom dan ook naar het Matchevent Mondiaal! Meld je dan z.s.m. aan via een e-mail naar info@samenvooreindhoven.nl. Ben er snel bij, want vol is vol.

Deelnemende mondiale stichtingen: