Matches algemeenMO 01

Karoesell Vintage Money Event geeft een steuntje in de rug voor initiatieven die Eindhoven mooier maken

By 18 september 2017 No Comments

Karoesell Vintage Money Event

“Karoesell Vintage Money Event geeft een steuntje in de rug voor initiatieven die Eindhoven e.o. mooier maken”

Op 27 november 2017 vond het matchevent  ‘Karoesell Vintage Money’ weer plaats. Een extra financiële impuls werd aan stichtingen in Eindhoven en omgeving uitgereikt om nog meer te betekenen voor mensen, dieren of het milieu.

Stichting Karoesell Eindhoven organiseerde dit matchevent in samenwerking met Samen voor Eindhoven bij Trudo op Strijp-S. Karoesell, de kringloopwinkel aan de Edisonstraat te Eindhoven, heeft als doelstelling om jaarlijks opbrengsten uit inkomsten terug te laten vloeien aan de samenleving in en rondom Eindhoven.

Deelnemers 2017

Stadsakkers, Carte Blanche, Stichting De Kunsterij, Inloophuis ’t Hemeltje, Tech Playgrounds, BSO Meneer Rick, Stichting Landgoed Kasteel Geldrop, Weverkeshof, Vitalis Revalidatie, Buurboerderij Eersel, Stichting IK WIL en Out of the Box/Markieza. De initiatieven die een bijdrage van Karoesell mochten ontvangen, zetten het in voor middelen en materialen.

 

Stichting Karoesell Eindhoven

Karoesell is sinds november 2013 gevestigd in Eindhoven en bekend van de gelijknamige kringloopwinkel aan de Edisonstraat. Karoesell draagt bij aan een betere wereld door het hergebruiken van bruikbare spullen, het verminderen van de afvalberg en door het ondersteunen van mensen in de regio Eindhoven door ze te helpen aan een vrijwillige of betaalde baan. Daarnaast biedt Karoesell stichtingen in de regio Eindhoven financiële en materiële ondersteuning, als ze hier zelf geen mogelijkheden voor hebben.