nieuws

Op plek 11 in de Top 50 van FRITS magazine

By 10 december 2018 No Comments

 

Esther Hofstede op plek 11 in de top 50 topvrouwen in FRITS

Esther Hofstede van Samen voor Eindhoven:

“Why? After 10 years in the corporate world I was searching for PURPOSE and asked myself: how can I share my talent for good? So I quit my job and went for a sabbatical to Guatemala. That was a transformational experience. Since then I have found my passion: to connect people of ‘two worlds’ -corporate & social – because they have each other so much to offer. It creates empathy and understanding for the social issues we face in the world”.

De nummer 11 van de meest invloedrijke vrouwen in de TOP 50 van glopinie FRITS

 

Esther Hofstede
Maatschappelijk ondernemer, managing director en founder van Samen voor Eindhoven. Na jaren werken in de corporate wereld, inititiefnemer voor de landelijke Samen voor-formule en nu aanvoerder van Samen voor Eindhoven. Bedrijven verbinden aan maatschappelijke organisaties in Eindhoven en omgeving. Esther knoopt vakkundig professionals en organisaties aan elkaar. En ze doet nog zoveel meer. Naast (business)trips die altijd in het tekenen van corporate volunteering staan, staat ze in haar vrije tijd graag op de tennisbaan, zweet zich vitaal bij poweryoga of bakt courgettecake voor haar collega’s. Bescheiden maar trots op de 11e plek in de TOP 50 regionale TOP VROUWEN van dé glopinie voor Brainportregio Eindhoven: FRITS!