nieuws

Welkom nieuwe partner CTOUCH

By 2 april 2019 mei 6th, 2019 No Comments

WELKOM NIEUWE PARTNER CTOUCH

“Met ons hoofdkantoor in Eindhoven is het des te mooier om een goede buur te zijn en een steentje bij te kunnen dragen aan de samenleving van deze stad. Daarnaast is het een mooie manier van teambuilding. Het brengt onze medewerkers dichter bij elkaar en het stelt ze in staat om hun talenten op een andere manier te gebruiken. Ze ontmoeten verschillende mensen, horen andere verhalen en ervaren nieuwe dingen. Samen maken we Eindhoven nog mooier en beter. We zijn erg enthousiast om aan de slag te gaan!” – Kim van Blijenburgh, HR Manager bij CTOUCH

CTOUCH is partner geworden van Samen voor Eindhoven. Ze biedt haar klanten de beste interactieve touchscreen-ervaring en brengt een blijvende glimlach door de beste interactieve ervaring voor samenwerking en kennisuitwisseling.

De komende maanden gaat CTOUCH deelnemen aan diverse activiteiten. Ze gaan met kinderen naar de Ontdekfabriek met de kinderen van Meneer Rick, samen koken en eten met vluchtelingen van het Jongerenhuis, de straten verkennen met voormalig dak- en thuislozen van stichting Ervaring die Staat en we hebben een spelletjesmiddag met ouderen.

Meneer Rick

Donderdag 11 april is CTOUCH met Meneer Rick en zijn kinderen naar de Ontdekfabriek in Eindhoven geweest. Samen hebben ze de middag doorgebracht met het doen van allerlei activiteiten. Ze hebben onder andere knutselwerkjes van gerecycled materiaal gemaakt, zijn aan de slag gegaan met 3D printen en hebben gespeeld met uitvindingen.