nieuws

Vacature stagiaire social event manager

By 16 januari 2020 No Comments

vacature stagiaire social event manager

Word jij onze stagiaire Social Event Manager?

Samen voor Eindhoven verbindt bedrijven én hun medewerkers aan maatschappelijke organisaties. Dit jaar activeren we ruim 2500 professionals uit het bedrijfsleven om hun tijd, talent en skills in te zetten voor maatschappelijke organisaties in de Brainport regio. Hiermee dragen wij bij aan het vinden van oplossingen voor sociale uitdagingen én spelen we in op het talent en drijfveren van de medewerkers van onze partners. Iets zinvols doen voor een ander maakt mensen gelukkig, versterkt de band met de werkgever en het team. Een mooie win–win-win voor bedrijven, medewerkers en maatschappelijke organisaties.

Omschrijving taken

Als stagiaire werk je zelfstandig in een kleine organisatie van 5 collega’s. We zijn op zoek naar iemand die goed is in het organiseren en plannen van events. Een echte ‘regelneef’ met oog voor detail. Bij voorkeur iemand van NHTV of Facilitair management.

Ondernemend – creatief – regelneef – verbinder

De focus van jouw taken ligt op het proces van de activiteit: je verbind bedrijven in concrete projecten voor de samenleving. De kern van je functie gaat over de verbindingen tussen bedrijven en goede doelen en om bedrijven te enthousiasmeren om partner of founder te worden van ons netwerk. Verder is de Brainport regio een internationale omgeving. Het is daarom belangrijk dat je Engels kan spreken en schrijven.

Werkomschrijving

 • Mee op gesprek met intermediair
 • Volunteer leader rol: opstarten activiteiten en debrief
 • Draaiboeken uitwerken
 • Monitoren van matches
 • Ondersteuning in online marktplaats
 • Ondersteuning bij ‘Matchmaking’: planning, administratie en organisatie van werkzaamheden middels relatiebeheersysteem (Salesforce)

Ons aanbod

Je bezoekt verschillende stichtingen voor doelgroepen in de Brainport regio:

 • Ouderen
 • Kinderen
 • Daklozen
 • Vluchtelingen
 • Mensen met een beperking

Daarbij is het handig als je een fiets of OV-kaart hebt om je te verplaatsen tussen de mooiste plekjes van Eindhoven.

We zijn op zoek naar een gedreven én betrokken iemand met een warm hart, die stevig in zijn/ haar schoenen staat. Iemand die bij voorkeur woont in Eindhoven (of omgeving). Je zet je voor 28 – 32 uur per week in voor onze missie. Wij bieden je een stagevergoeding, een functie die je een goed gevoel geeft en purpose: karmapunten… 😉? Is dit iets voor jou? Neem contact op met Judith Helderman, 06 55 96 47 13 of mail judith@samenvooreindhoven.nl.