nieuws

Doneer

By 4 mei 2020 mei 18th, 2020 No Comments

Steun ons werk

Doneer

Support de missie van stichting Samen voor Eindhoven en ondersteun vrijwilligerswerk in Brainport Eindhoven. Wij creëren impactvolle verbindingen tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid. Zo bouwen we samen aan een hechtere samenleving waar iedereen mee kan doen. Dit doen we door het mobiliseren van vrijwilligers door hun tijd en talent te delen met goede doelen.

Wat doen we met jouw gift?

Wij, stichting Samen voor Eindhoven, mobiliseerden sinds 2012 ruim 10.000 vrijwilligers die zich inzetten voor maatschappelijke organisaties en kwetsbare mensen. Met jouw gift maak je #coronaproof vrijwilligerswerk mogelijk. De coronacrisis is voor velen moeilijk, vooral voor onze kwetsbare medemens. Vrijwillige hulp is onmisbaar. Sinds de Covid-19 uitbraak stellen we onze online kalender beschikbaar voor íedereen die iets voor een ander wil betekenen. Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat vrijwilligers zich op een veilige en betrouwbare manier kunnen inzetten voor mensen die het hard nodig hebben. Juist nú belangrijk om andere mensen te helpen. Voor gezondheid, milieu, onderwijs, dak- en thuislozen, kwetsbare kinderen en ouderen, vluchtelingen, mensen met een beperkingen en tegen eenzaamheid en armoede. Dank voor jouw donatie.