Matches algemeenMO 03nieuwsVB 03

PRO BONO COMMUNICATIE LAB 6 november 2020

By 4 juni 2020 augustus 25th, 2020 No Comments

PRO BONO COMMUNICATIE 6 NOVEMBER 2020

Pro Bono betekent één werkdag jouw professionele skills inzetten voor een (communicatie)vraagstuk van een maatschappelijke organisatie.

Vakmensen uit het bedrijfsleven, die zich vrijwillig, 8 uur inzetten voor een goed doel. Dit jaar is de Pro Bono dag op 6 november 2020

PRO BONO COMMUNICATIE

Voor marcom professionals:
Ooit bedacht dat jij met jouw marketing & communicatie kennis en vaardigheden in één dag een blijvende impact kunt maken op een non-profitorganisatie in de Brainportregio? En dat je daarmee niet alleen de maatschappelijke stichting maar ook het werkgeluk voor jezelf en misschien wel binnen jouw bedrijf/afdeling een boost kunt geven? Tijdens de Pro Bono dag combineer je bezield werken en iets terug geven aan de maatschappij. Met een paar teams met marcom-professionals ga je één dag met maatschappelijke communicatie-vraagstukken voor Eindhovense stichtingen praktisch uitwerken. Na de Pro Bono dag kan de maatschappelijke organisatie daadwerkelijk aan de slag met de plannen, ideeën, enzovoort.

Pro bono betekent één werkdag jouw professionele skills inzetten voor een communicatievraagstuk van een maatschappelijke organisatie. Pro bono is een belangrijk instrument voor sociale innovatie omdat het maatschappelijke organisaties en stichtingen essentiële vaardigheden biedt die ze vaak missen.  Kortom: het leukste communicatie event van het jaar, vol leermomenten, zingeving en samenwerkingen. Doe je mee?

Voor maatschappelijke organisaties:
Wat een kans voor jouw non-profit organisatie: één dag werk je samen met een team van gedreven marketing- en communicatie professionals. Zij zetten graag hun kennis (en hart) vrijwillig in voor de samenleving en jouw stichting of maatschappelijke organisatie. De ervaring na een aantal edities van Pro Bono leert dat je er écht in de praktijk wat aan hebt. Vorig jaar werd o.a. de Voedselbank getrakteerd op een creatieve wervingscampagne, ontving de Huiskamer voor vluchtelingen een complete nieuwe look en feel voor hun website en ontving Speelpark de Splinter een uitgewerkte  antirookcampagne. Wil je kennis, ideeën en hulp bij bijvoorbeeld jullie naamsbekendheid, strategie , positionering of website? Doe mee deze unieke dag.

Save the date: vrijdag 6 november 2020

Dit jaar vindt de Pro Bono Communicatie dag plaats op vrijdag 6 november. Uiteraard volgen wij daarbij de richtlijnen van het RIVM vanwege de corona uitbraak. Vooralsnog zijn we dan weer bij High Tech Campus Eindhoven te gast. Waarschijnlijk in een iets andere vorm zodat ‘afstand houden’ mogelijk is. Pro Bono Communicatie Lab organiseren we samen met Licht (= de schakel tussen zelfstandige marketing- en communicatieprofessionals),  gemeente Eindhoven en High Tech Campus Eindhoven.

AANMELDEN

Wil jij als maatschappelijke organisatie of marcomprofessional op 6 november 2020 meedoen? Meld je dan nu aan: info@samenvooreindhoven.nl

Ervaringen Pro Bono Dag: