ASML aan de slag bij Stichting Ik wil

“Dankzij de inzet van de mensen van ASML en Stichting Ik Wil hebben we een mooie tuin en een stel prachtige tuinmeubels. Een dag om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!” St. Ik WilCategorie:  Zinvolle teamactiviteit
Match: ASML en Stichting Ik Wil
Wat: ASML knapt de buitenruimte op nieuwe locatie Stichting Ik wil

ÉÉN DAG

Deze dag stond in het teken van ontmoeting en verbinden. Door middel van een hele praktische klus ging een groep van 80 mensen, medewerkers en de nieuwkomers van St. Ik Wil samen aan de slag. De uitdaging: het opknappen van het schoolplein bij de nieuwe locatie van St. Ik Wil en van oude houten pallets nieuwe meubels maken. Bekijk onze vlog: ” ik had nog nooit een gewone Nederlander ontmoet” vertelde een deelnemer van Stichting Ik Wil.Fotografie: Stichting Ik Wil, Ziad Alkhaled en Leyla Soysal