VOOR BEDRIJVEN

Wil je een goede buur zijn? Mooie initiatieven steunen in Eindhoven? Dan ben je een betrokken ondernemer met hart voor de stad!  

Wanneer jouw bedrijf partner wordt van Samen voor Eindhoven, stellen wij je in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in de regio behoefte aan hebben en verbinden ze met professionals uit het Eindhovens bedrijfsleven. Betrokken ondernemen begint bij jezelf en doet je samen. Samen gaan we voor een hechtere samenleving.

De voordelen:

Voor bedrijven:
– Goed nabuurschap
– Toegang tot ons netwerk
– Versterken imago en reputatie
– Positieve media-aandacht
– Aantrekkelijk werkgeverschap

Voor medewerkers:
– 
Raken geïnspireerd en krijgen energie

– Vinden voldoening in het helpen van anderen
– Ontmoeten nieuwe (inspirerende) mensen

Paar voorwaarden:

Vanaf 750 EURO op jaarbasis
– Eén dag van jouw medewerkers voor Eindhoven

WAT KRIJG JE VAN ONS

Advies maatschappelijk ondernemen

Wij helpen je om vanuit jouw bedrijfsvisie en waarden je HR- doelen te verbinden met MVO- doelen. Wij ondersteunen je bedrijf in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

Wetenschappelijk onderzoek en de businesscase.

10 tips om medewerkers te activeren voor vrijwilligerswerk

ZINVOLLE TEAMACTIVITEITEN

Op zoek naar creativiteit en samen iets willen betekenen voor Eindhoven? Wij bieden organisatie en begeleiding van zinvolle teambuildingsdagen of impactdays.

Bekijk onze flyer!

Sfeerimpressie van ÉÉN dag voor Eindhoven.

ASML aan de slag voor de nachtopvang.

Pro Bono Advies


Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Ben je een expert en wil je jouw kennis pro bono inzetten? Neem dan contact met ons op en word onze partner.

MATCH EVENTS
.

Sprankelende ontmoetingen waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en gemeente de kwaliteit van het maatschappelijk leven in Eindhoven een boost geven. Terugkerende netwerkevenementen zoals het MO040 (maatschappelijk diner)en Pro Bono Lab Communicatie.

MATCHES

Verschillende bedrijven zijn je voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe jij onderdeel kan zijn van een hechter Eindhoven? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie. 

Ben jij een echte Community Coach?

| Geen categorie, VB 01 | No Comments

Met het Community Coach programma slaan de bedrijven twee vliegen in een klap. Allereerst tonen zij hun maatschappelijke betrokkenheid bij het ondersteunen van een goed doel. Tegelijkertijd groeien de young professionals door het inzetten hun vaardigheden en expertise voor goede doelen in de samenleving

ROLLING GLOW 2018

| 03, Matches algemeen, MO 02, nieuws, VB 02 | No Comments

‘Na 5 jaar eindelijk weer eens in de stad’… Vrijwilligers van Signify genoten samen met ouderen van lichtfestival GLOW in Eindhoven. ‘Ik voelde me nét de Koningin’, was de enthousiaste reactie van een van de bewoners van Vitalis.
.

Maatschappelijk Ondernemen 040 diner 19 november 2018

| 02, Geen categorie, Matches algemeen, MO 01, nieuws, VB 03 | No Comments

Tijdens het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner (MO040diner) op maandag 19 november 2018 maakten Eindhovense bedrijven kennis met maatschappelijke organisaties die de impact in de stad willen vergroten door het versterken van de organisatie & het bestuur.

ÉÉN DAG

“Hoe zou het zijn als we allemaal ÉÉN dag aan Eindhoven geven? Hoe zou de stad er dan uitzien?” We hebben dit vastgelegd in een korte film van twee minuten. Hier krijg je een impressie van wat jij kunt doen voor Eindhoven in ÉÉN DAG.

KOM IN ACTIE ALS

partner

ERVARINGEN ONDERNEMERS EN WERKNEMERS

I didn’t realize one can make a big difference in people’s life with such a small act.

– Medtronic medewerker

 

Het positieve gevoel dat je krijgt van de bewoners geeft veel energie.

– IAK medewerker

Maatschappelijk betrokken ondernemen geeft invulling aan erkenning (autonomie) en van betekenis zijn (verbondenheid). Mensen en daarmee ook bedrijven bestaan omdat er andere mensen/bedrijven zijn.

– Paul Hermans, voormalig HR directeur Vodafone en Xerox

We have connected with Esther to set up a community involvement day for one of our talent programs. Within a short period Esther achieved to set up an ‘out of comfort zone’ day. She connected our leadership competences to real life experiences in a homeless organisation and several NGO’s. We were very satisfied with the results of the day, it was different from every other development tool we used so far!

– Jeroen Zegers, HR DLL.

FOUNDERS / MEDE-MOGELIJK MAKERS

BEDRIJFSPARTNERS