Meer handen, hart en inzet voor jouw mensen

Als stichting, woonzorg organisatie, onderwijsinstelling of maatschappelijke organisatie zet jij je in voor onze samenleving. Voor ouderen, kinderen, jongeren, gevluchte mensen, daklozen, cliënten, noem maar op. Zoveel organisaties maken zich hard voor een ander in Brainport Eindhoven.

Samen voor Eindhoven verbindt bedrijven met maatschappelijke organisaties. Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar vinden vaak de weg niet naar jouw organisatie. Collega’s die in teamverband hun handen een dag uit de mouwen of zich met hun expertise voor jouw organisatie inzetten. Of het nieuwe bestuurslid waarnaar je zoekt. Wij regelen het voor je.

Kom er bij

Onze intermediairs in betrokken ondernemen zijn er voor je. Charlotte, Julia en Maaike maken graag kennis met je. Dagelijks laten zij medewerkers van bedrijven zoals ASML, DAF, NXP en Philips ervaren hoe zinvol en leuk het is om je voor een ander in te zetten. Sluit je aan bij Samen voor Eindhoven.

De voordelen van samenwerken met Samen voor Eindhoven:

  • Meer en nieuwe vrijwilligers (uit het bedrijfsleven)
  • Extra handen om bijvoorbeeld een klus te klaren
  • Vitamine A van aandacht voor je doelgroep
  • Kennis en kunde van professionals die zich inzetten voor jouw specifieke vraagstuk
  • Inspiratie, coaching en advies door o.a. matchevents en webinars
  • Groter netwerk
  • Meer naamsbekendheid en zichtbaarheid
  • Jouw wensen en vragen op onze online vrijwilligerskalender voor corporate volunteering
  • Ondersteuning bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met Brainport bedrijven.

Laten we samen een sociaal verschil maken in de samenleving. Niemand mag er alleen voor staan. Bel, app, chat of mail ons. We komen graag in contact met jouw maatschappelijke organisatie.

Mail, app of bel ons:

Paul Ypinga

Directeur

Maaike de Jonge

Intermediair

Charlotte Raap

Intermediair

Julia Geerts

Intermediair

Wat krijg je van Samen voor Eindhoven?

Extra vrijwilligers van bedrijven

Experts voor jouw vraagstuk

Coaching en advies

Matchevents en netwerk

Ben je op zoek naar vrijwilligers uit het bedrijfsleven voor een klus of extra vitamine A (Aandacht)? Voor één dag of afgebakende activiteit? Wij zorgen voor draaiboeken, tips en regelen indien nodig het vervoer, catering en eventueel materialen.

Wat als jouw maatschappelijke organisatie dezelfde toegang heeft tot marketing, IT, strategie, communicatie en middelen, net als de bedrijven? Ben je op zoek naar professionele expertise, dan is het Pro Bono een oplossing.

Trainingen en webinars voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe je succesvol kunt samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kan sluiten.

Wil je in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen met bedrijven waarbij jouw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij.

Maatschappelijke organisaties over ons

Onze meer dan 150 maatschappelijke partners: