MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Heeft jouw maatschappelijke organisatie menskracht, expertise of middelen nodig om haar doelen na te streven en opdracht waar te maken? Wil je als maatschappelijke organisatie je netwerk vergroten?

Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar weten vaak de weg niet te vinden naar jouw organisatie.

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?
Samen voor Eindhoven ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

Dress for Succes en De Ontdekfabriek praten over hun succesvolle samenwerking met bedrijven en geven praktische tips! Bekijk hier het filmpje.

DE VOORDELEN:

– Dromen laten uitkomen en doelen bereiken
– Netwerk vergroten via ons platform
– Ontvang minstens 1 bemiddeling per jaar + een aantal diensten
– Vrijwilligers uit het bedrijfsleven
– Positieve media-aandacht

EEN PAAR VOORWAARDEN:

– Vanaf € 100,- (vrijwilligersorganisaties) of vanaf € 250,-
(organisaties met betaalde krachten)
– Je stelt jouw organisatie open voor vrijwilligers uit het bedrijfsleven

Neem contact met ons op als de financiële voorwaarden een beperking zijn. We proberen dan een samenwerking ‘in natura’ aan te gaan; bijvoorbeeld doordat jouw organisatie een wederdienst bewijst voor een andere organisatie in ons netwerk of voor onze stichting.

NB: aan het gebruik van de vrijwilligerskalender zijn geen kosten verbonden voor non-profit organisaties. Samen voor Eindhoven promoot de vacatures van de maatschappelijke partners waarmee we een relatie hebben echter actiever.

WAT KRIJG JE VAN ONS

COACHING EN ADVIES

Wij bieden trainingen aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kunnen sluiten.

Experts voor jouw vraagstuk

Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Ben je op zoek naar professionele expertise, dan is het Pro Bono Lab een oplossing.

BEDRIJFS-
VRIJWILLIGERS 

Ben je op zoek naar een groep vrijwilligers uit het bedrijfsleven voor een klus of extra vitamine A (A van Aandacht)? Voor ÉÉN DAG of afgebakende activiteit? Wij helpen met de draaiboeken, geven tips en regelen indien nodig het vervoer, catering, evt. materialen (bijv. verf). 

MATCH EVENTS
EN NETWERK

Wil je in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen met bedrijven waarbij jouw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij.

MATCHES

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn je voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe jij onderdeel kan zijn van een hechter Eindhoven? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie.

Een Community Coach als katalysator voor jouw stichting

| 01, Geen categorie, MO 01, nieuws, VB 01 | No Comments
Droom jij er ook weleens van als jouw stichting of maatschappelijke organisatie dezelfde toegang heeft tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als bedrijven? Binnen het Community Coach programma verbinden…

Partner Event 2020

| 03, Geen categorie, Matches algemeen, MO 02, nieuws, VB 02 | No Comments
Dr. Lonneke Roza is Assistant Professor aan Rotterdam School of Management, Erasmus University en gespecialiseerd in (medewerkersbetrokkenheid bij) Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Tijdens het Partner Event van Samen voor Eindhoven…

Karoesell Vintage Money Event = financieel steuntje in de rug voor initiatieven die Eindhoven mooier maken

| 02, Matches algemeen, MO 03, nieuws | No Comments
Het Karoesell Vintage Money Event op 6 april 2020 geeft kringloopwinkel Karoesell opbrengsten uit inkomsten terug aan stichtingen uit Eindhoven e.o. Een extra financiële impuls om nog meer te betekenen…

ERVARINGEN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Dankzij Samen voor Eindhoven matchen we twee werelden met elkaar waardoor we ervaren dat verschillen kleiner worden en we bruggen naar elkaar slaan en elkaar verrijken.

– Els Keet, directeur St. Ervaring die Staat (stichting opgericht door dak- en thuislozen)

Door de bedrijfsvrijwilligers van Samen voor Eindhoven ontvangen we extra handen en middelen, waardoor we extra activiteiten kunnen doen voor onze bewoners. Hier genieten zowel de bewoner als de vrijwilliger enorm veel van. Ik noem het daarom extra Vitamine A, de A van Aandacht.

– Karin Vissers, Archipel

Door de matchactiviteiten van ‘Samen voor Eindhoven’ hebben we ons netwerk aanzienlijk en efficiënt kunnen vergroten. Dit heeft voor ons o.a. de volgende voordelen gehad: Tijdelijke huisvesting van ons spreekuur na brand in onze vestiging Eindhoven.En toetreding van een nieuw bestuurslid.

– Bas Schuiling, Regiomanager Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk

Ik merk gewoon hoe geweldig het is als mensen met je meedenken. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! De laatste periode is zo’n verrijking dat ik met bedrijven samenwerk. Ik ben gewoon verliefd op DLL!

– Bertine Oudesluijs, Dress for Success

FOUNDERS / MEDE-MOGELIJK MAKERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Voor meer info: klik op een van de maatschappelijke partners en bekijk de activiteiten en mogelijkheden.