Steun ons werk en doneer

Wat doen we met jouw gift?

Wij, stichting Samen voor Eindhoven, mobiliseerden sinds 2012 ruim 10.000 vrijwilligers die zich inzetten voor maatschappelijke organisaties en kwetsbare mensen. Met jouw gift maak je vrijwilligerswerk mogelijk.  Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat vrijwilligers zich op een betrouwbare manier kunnen inzetten voor mensen die het hard nodig hebben. Juist nú belangrijk om andere mensen te helpen. Voor gezondheid, milieu, onderwijs, dak- en thuislozen, kwetsbare kinderen en ouderen, vluchtelingen, mensen met een beperking en we verminderen samen eenzaamheid en armoede. Dank voor jouw donatie.

Samen met onze partners uit bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties, ontwikkelden we dit jaar het Hart Verwarmend Samen programma. Het programma behelst om vanuit het HartSamen met alle partners in de stad in actie (Verwarmend) te zijn om zo mvo-doelen te halen, bijdrage te leveren aan de realisatie van de Global Goals en meer bedrijfsvrijwilligers in te kunnen zetten. Samen voor Eindhoven droomt van een hechter en gelukkiger Brainport en werkt daaraan door een brug te bouwen tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid en zo te zorgen voor een samenleving waar iedereen mee kan doen. Met dank aan onze betrokken partners ASML en DELA Fonds. Dankzij donaties is Hart Verwarmend Samen werkelijkheid geworden!

10.000 bedrijfsvrijwilligers

15.800 ingezette uren

impact op samenleving

voor de global goals

Doneer

Support de missie van stichting Samen voor Eindhoven en ondersteun vrijwilligerswerk in Brainport Eindhoven. Wij creëren impactvolle verbindingen tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid. Zo bouwen we samen aan een hechtere samenleving waar iedereen mee kan doen. Dit doen we door het mobiliseren van vrijwilligers door hun tijd en talent te delen met goede doelen.

Wat doen we met jouw gift?

Wij, stichting Samen voor Eindhoven, mobiliseerden sinds 2012 ruim 10.000 vrijwilligers die zich inzetten voor maatschappelijke organisaties en kwetsbare mensen. Met jouw gift maak je #coronaproof vrijwilligerswerk mogelijk. De coronacrisis is voor velen moeilijk, vooral voor onze kwetsbare medemens. Vrijwillige hulp is onmisbaar. Sinds de Covid-19 uitbraak stellen we onze online kalender beschikbaar voor íedereen die iets voor een ander wil betekenen. Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat vrijwilligers zich op een veilige en betrouwbare manier kunnen inzetten voor mensen die het hard nodig hebben. Juist nú belangrijk om andere mensen te helpen. Voor gezondheid, milieu, onderwijs, dak- en thuislozen, kwetsbare kinderen en ouderen, vluchtelingen, mensen met een beperkingen en tegen eenzaamheid en armoede. Dank voor jouw donatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *