Ontmoet ons team

In 2012 richtte Esther Hofstede Samen voor Eindhoven op. Destijds een zolderkamer als werkplek/kantoor in de wijk Woensel West. Nu werken we vanuit het kantoor van partner NXP op de High Tech Campus Eindhoven en Brainport Development. Met 8 teamleden sterk en Esther ‘aan het roer’. Wij zijn professionals in design en implementatie van impactvolle ’employee engagement’ ofwel medewerkers­vrijwilligerswerk programma’s. Allemaal in het bezit van een certificaat van het RW Institute voor de cursus ‘Empathy in Motion’ over impactvolle vrijwilligersprogramma’s. Daarnaast blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en programma’s via onze (inter)nationale netwerken en contacten bij Points of Light, Global Pro Bono network, Vereniging NOV en de landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen.

Als founder van de ‘Samen voor formule’ krijg ik veel energie om twee werelden bij elkaar te brengen (de profit en non-profit wereld). Hierbij zie ik dat verschillen kleiner worden, vooroordelen verdwijnen, we bruggen naar elkaar slaan en elkaar verrijken. Ik word altijd blij als er weer een mooie match is ontstaan, zodat we bijdragen aan een hechtere samenleving!

Bedrijven met elkaar verbinden, organisaties met elkaar verbinden, bedrijven met organisaties verbinden, maar vooral mensen met elkaar verbinden. Samen staan we sterker en samen komen we tot passende oplossingen. Daar geloof ik sterk in en hoe mooi dat ik dit met Samen voor Eindhoven mag doen. Brainport Eindhoven nog sterker, beter en socialer maken, voor iedereen!

Judith Helderman

partnership manager

‘Be the reason someone smiles today’

Judith

Na jaren bij corporate organisaties gewerkt te hebben, wilde ik graag een baan waar ik meer kan bijdragen aan de samenleving. Door dit te combineren samen met mijn expertise als verbinder kwam ik bij Samen voor Eindhoven terecht. In mijn rol als partnership manager verbind ik maatschappelijke organisaties en bedrijven in de Brainportregio met elkaar door middel van het inzetten van talent en kennis. Mensen samenbrengen en in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Daar wordt iedereen toch blij van.

Patricia Beumer

partnership manager

‘Verbinden zit in mijn genen’

Patricia

Ik ben als creatieve en energieke partnership manager met een verbindende basis houding gedreven om blijvende impact te creëren in Brainport Eindhoven. Doing good makes you happy. 

Tijdens de vrijwilligers­activiteiten die ik als Rabobank medewerker (onder werktijd) deed via Samen voor Eindhoven, raakte me dit mij altijd recht in het hart. Good Health and Well Being is dan ook mijn favoriete global goal. Een ander een fijne tijd bezorgen, maakt mij gelukkig. Het verbinden tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven daarvan krijg ik zo’n positieve energie, ik ben trots dat ik dat kan doen als intermediair bij Samen voor Eindhoven.

Julia Geerts

innovatie intermediair

‘Nothing good comes from comfort zones’

Julia

Als afgestudeerde Business Innovator en met een Master New Media Design op zak, ben ik volop in ontwikkeling op innovatief, onderzoekend en communicatief vlak. Door buiten mijn comfortzone op zoek te gaan naar waarde creatie, draag ik zo bij aan de missie van Samen voor Eindhoven: samen een grote community van changemakers creëren. Ik zet me dan ook graag in voor Global Goal nummer 17 (partnerschap om de doelstellingen te bereiken). Samen bereik je zoveel meer!

Al 10 jaar lang ben ik fan van Samen voor Eindhoven. Eerst vanuit een maatschappelijke organisatie en later vanuit de bedrijven kant. Hoe mooi is het dat ik nu werkzaam mag zijn voor deze prachtige organisatie. Mijn beide werelden komen hier bij elkaar. Met mijn enthousiasme hoop ik nog veel meer mensen te bereiken en te verbinden voor een hechte samenleving.

Ola Alchaghouri

office manager

‘United we stand, divided we fall.’

Ola

Met veel energie en liefde werk ik voor Samen voor Eindhoven. Vrijwilligerswerk spreekt mij erg aan en via mijn functie als office manager speel ik een rol om de connectie te maken tussen bedrijven en maatschappelijk organisaties in regio Eindhoven. Daardoor wordt onze maatschappij beter en zorgen wij voor goed voor elkaar. Zo bereiken wij global goal nummer 3: good health and well-being. Vergeet niet dat je met een klein gebaar een groot verschil maakt.

Marbritta van Boldrik

content & community manager

‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf.’

Marbritta

Afval in de natuur ruimde ik al op voordat het een ‘sport’ (plogging) werd. Iets ‘goeds doen’ zit namelijk in mijn DNA en daarom voelt werken voor Samen voor Eindhoven niet als werken. Voor Global Goal nummer 4 (educatie) zet ik me éxtra graag in. Want jong geleerd, oud gedaan. 

Bestuur

Ronald Slaats

Voorzitter
Samen voor Eindhoven

CEO De Meeuw

'Mijn droom is om van Brainport Eindhoven een Social Valley te maken; om een van de meest verbonden steden te worden.'

Ronald

Jean Schreurs

Penningmeester
Samen voor Eindhoven

Executive Director NXP Nederland

'Met beleid alleen zijn we er niet. Onder­nemingen moeten de daad bij het woord voegen en mooie doelen ook in de praktijk realiseren.'

Jean

Roos Fleuren

Secretaris
Samen voor Eindhoven

Directeur HR Coöperatie DELA

'Ik ben ervan overtuigd dat mensen elkaar gaan begrijpen én respecteren als ze dingen samen doen.'

Roos

Ines Lopez Arteaga

Algemeen bestuurslid
Samen voor Eindhoven

Dean Bachelor College TU/e

'Doing good makes you happy.'

Ines

Hans-Martin Don

Algemeen bestuurslid
Samen voor Eindhoven

Algemeen directeur LJ&R Leger des Heils

'One person can make a difference and everyone should try.’

Hans-Martin