Ontmoet ons team

In 2012 richtte Esther Hofstede Samen voor Eindhoven op. Destijds een zolderkamer als werkplek/kantoor in de wijk Woensel West. Nu werken we vanuit het kantoor van partner NXP op de High Tech Campus Eindhoven en Brainport Development. Met 7 teamleden sterk en sinds 1 april 2023 Paul Ypinga aan het roer.

Wij zijn professionals in design en implementatie van impactvolle employee engagement ofwel medewerkers­vrijwilligerswerk programma’s. Allemaal in het bezit van een certificaat van het RW Institute voor de cursus Empathy in Motion over impactvolle vrijwilligersprogramma’s. Daarnaast blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en programma’s via onze (inter)nationale netwerken en contacten bij Points of Light, Global Pro Bono Network, Platform Vrijwillige Inzet (NOV) en de landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen.

Bedrijven met elkaar verbinden, organisaties met elkaar verbinden, bedrijven met organisaties verbinden, maar vooral mensen met elkaar verbinden. Samen staan we sterker en samen komen we tot passende oplossingen. Daar geloof ik sterk in en hoe mooi dat ik dit met Samen voor Eindhoven mag doen. Brainport Eindhoven nog sterker, beter en socialer maken, voor iedereen!

Ola Alchaghouri

office manager

‘United we stand, divided we fall.’

Ola

Met veel energie en liefde werk ik voor Samen voor Eindhoven. Vrijwilligerswerk spreekt mij erg aan en via mijn functie als office manager speel ik een rol om de connectie te maken tussen bedrijven en maatschappelijk organisaties in regio Eindhoven. Daardoor wordt onze maatschappij beter en zorgen wij voor goed voor elkaar. Zo bereiken wij global goal nummer 3: good health and well-being. Vergeet niet dat je met een klein gebaar een groot verschil maakt.

Tijdens de vrijwilligers­activiteiten die ik als Rabobank medewerker (onder werktijd) deed via Samen voor Eindhoven, raakte me dit mij altijd recht in het hart. Good Health and Well Being is dan ook mijn favoriete global goal. Een ander een fijne tijd bezorgen, maakt mij gelukkig. Het verbinden tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven daarvan krijg ik zo’n positieve energie, ik ben trots dat ik dat kan doen als intermediair bij Samen voor Eindhoven.

Julia Geerts

innovatie intermediair

‘Nothing good comes from comfort zones’

Julia

Als afgestudeerde Business Innovator en met een Master New Media Design op zak, ben ik volop in ontwikkeling op innovatief, onderzoekend en communicatief vlak. Door buiten mijn comfortzone op zoek te gaan naar waarde creatie, draag ik zo bij aan de missie van Samen voor Eindhoven: samen een grote community van changemakers creëren. Ik zet me dan ook graag in voor Global Goal nummer 17 (partnerschap om de doelstellingen te bereiken). Samen bereik je zoveel meer!

Al 10 jaar lang ben ik fan van Samen voor Eindhoven. Eerst vanuit een maatschappelijke organisatie en later vanuit de bedrijven kant. Hoe mooi is het dat ik nu werkzaam mag zijn voor deze prachtige organisatie. Mijn beide werelden komen hier bij elkaar. Met mijn enthousiasme hoop ik nog veel meer mensen te bereiken en te verbinden voor een hechte samenleving.

Amy van Vliet

Support medewerker

'Iedereen doet er toe'

Amy

Ik word gedreven door een zinvolle bijdrage te leveren aan deze maatschappij. Werken bij Samen voor Eindhoven betekent voor mij dan ook dat ik iets waardevols kan betekenen voor de medemens. Met mijn achtergrond als verpleegkundige hoop ik kennis te in te zetten voor maatschappelijke partners van Samen voor Eindhoven. Global Goal 10 (ongelijkheid verminderen) draag ik een warm hart toe, want iedereen hoort erbij!

Bestuur

Hans-Martin Don

Voorzitter
Samen voor Eindhoven

'One person can make a difference and everyone should try.’

Hans-Martin

Roos Fleuren

Secretaris
Samen voor Eindhoven

Directeur HR Coöperatie DELA

'Ik ben ervan overtuigd dat mensen elkaar gaan begrijpen én respecteren als ze dingen samen doen.'

Roos

Jean Schreurs

Penningmeester
Samen voor Eindhoven

Executive Director NXP Nederland

'Met beleid alleen zijn we er niet. Onder­nemingen moeten de daad bij het woord voegen en mooie doelen ook in de praktijk realiseren.'

Jean

Ines Lopez Arteaga

Algemeen bestuurslid
Samen voor Eindhoven

Dean Bachelor College TU/e

'Doing good makes you happy.'

Ines