Founder en directeur

‘One person can make a difference and everyone should try’

Als founder van de ‘Samen voor formule’ krijg ik veel energie om twee werelden bij elkaar te brengen (de profit en non-profit wereld). Hierbij zie ik dat verschillen kleiner worden, vooroordelen verdwijnen, we bruggen naar elkaar slaan en elkaar verrijken. 

Ik word altijd blij als er weer een mooie match is ontstaan, zodat we bijdragen aan een hechtere samenleving!

Intermediair

‘Be the reason someone smiles today’

In mijn rol als Intermediair voor Samen voor Eindhoven werk ik eraan om nog meer medewerkers uit het bedrijfsleven te mobiliseren om hun tijd en talent in te zetten voor een samenleving die Eindhoven hechter en beter maakt. Mensen samen brengen en in de gelegenheid stellen iets voor een ander te betekenen. Daar wordt iedereen toch blij van.


Intermediair en coördinator

‘Tijd kun je niet besparen. Je kunt hem alleen besteden

Tijdens de vrijwilligersactiviteiten die ik als Rabobank medewerker (onder werktijd) deed via Samen voor Eindhoven, raakte me dit mij altijd recht in het hart. Good Health and Well Being is dan ook mijn favoriete global goal. Een ander een fijne tijd bezorgen, maakt mij gelukkig. Het verbinden tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven daarvan krijg ik zo’n positieve energie, ik ben trots dat ik dat kan doen als intermediair bij Samen voor Eindhoven.

Content & community manager

‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf.’ 

Grote veranderingen komen voort uit kleine veranderingen en acties. De klimaatcrisis baart mij grote zorgen. Voor Global Goal nummer 13 (Climate Action) zet ik me dan ook graag in: afval in de natuur ruimde ik al op voordat het een ‘sport’ (plogging) werd. Samen voor Eindhoven is op missie: een community vormen van bedrijven en maatschappelijke organisaties en zo werken we sámen aan een hechtere samenleving met wederzijds begrip en respect en zorgen we dat we de Global Goals halen.

Communicatie & events

‘Er is geen pad naar geluk, geluk is het pad.’ 

Als ‘Samen-voor-Eindhovenaar’ werk ik mee aan de droom om ‘ons’ Eindhoven hechter en gelukkiger te maken. Samen voor Eindhoven is een organisatie waar ontwikkeling, verbinding en samenwerken, belangrijke waarden zijn en die één-op-één ook de mijne zijn. Daar maak ik graag onderdeel van uit en zet ik me dan ook volledig voor in!Innovatie Intermediair

‘Nothing good comes from comfort zones’

Als afgestudeerde Business Innovator en met een Master New Media Design op zak, ben ik volop in ontwikkeling op innovatief, onderzoekend en communicatief vlak. Door buiten mijn comfortzone op zoek te gaan naar waarde creatie, draag ik zo bij aan de missie van Samen voor Eindhoven: samen een groter community van changemagers creëren. Ik zet me dan ook graag in voor Global Goal nummer 17 (partnerschap om de doelstellingen te bereiken). Samen bereik je zoveel meer!

De mensen van Samen voor Eindhoven zijn professionals in design en implementatie van impactvolle ’employee engagement’ ofwel medewerkersvrijwilligerswerk programma’s. We hebben allen een certificaat behaald bij het RW Institute voor de cursus ‘Empathy in Motion’ over impactvolle vrijwilligersprogramma’s.

Daarnaast blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en programma’s via onze (inter)nationale netwerken en contacten bij Points of Light, Global Pro Bono network, Vereniging NOV en de landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen.

Ronald Slaats

Hans Brouwhuis

Alexandra van de Lee

Voorzitter (CEO de Meeuw)
Bestuurslid (voormalig sitemanager NXP Nederland)
Bestuurslid (Alexandra management & coaching)