Founder en directeur

‘One person can make a difference and everyone should try’

Als founder van de ‘Samen voor formule’ krijg ik veel energie om twee werelden bij elkaar te brengen (de profit en non-profit wereld). Hierbij zie ik dat verschillen kleiner worden, vooroordelen verdwijnen, we bruggen naar elkaar slaan en elkaar verrijken. Ik schreef daar een persoonlijk verhaal over waarom ik doe wat ik zo graag doe en Samen voor Eindhoven oprichtte in 2012. Ik word altijd blij als er weer een mooie match is ontstaan, zodat we bijdragen aan een hechtere samenleving!

Partnership manager

‘Be the reason someone smiles today’

Na jaren bij corporate organisaties gewerkt te hebben, wilde ik graag een baan waar ik meer kan bijdragen aan de samenleving. Door dit te combineren samen met mijn expertise als verbinder kwam ik bij Samen voor Eindhoven terecht. In mijn rol als Partnership manager verbind ik maatschappelijke organisaties en bedrijven in de Brainportregio met elkaar door middel van het inzetten van talent en kennis. Mensen samenbrengen en in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Daar wordt iedereen toch blij van.

 

Partnership manager

‘The most important things in life are the connections you make with others’

Bedrijven met elkaar verbinden, organisaties met elkaar verbinden, bedrijven met organisaties verbinden, maar vooral mensen met elkaar verbinden. Samen staan we sterker en samen komen we tot passende oplossingen. Daar geloof ik sterk in en hoe mooi dat ik dit met Samen voor Eindhoven mag doen. Brainport Eindhoven nog sterker, beter en socialer maken, voor iedereen!

Partnership manager

‘Verbinden zit in mijn genen’

Ik ben als creatieve en energieke partnership manager met een verbindende basis houding gedreven om blijvende impact te creëren in Brainport Eindhoven. Doing good makes you happy. 

Intermediair en coördinator

‘Tijd kun je niet besparen. Je kunt hem alleen besteden

Tijdens de vrijwilligersactiviteiten die ik als Rabobank medewerker (onder werktijd) deed via Samen voor Eindhoven, raakte me dit mij altijd recht in het hart. Good Health and Well Being is dan ook mijn favoriete global goal. Een ander een fijne tijd bezorgen, maakt mij gelukkig. Het verbinden tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven daarvan krijg ik zo’n positieve energie, ik ben trots dat ik dat kan doen als intermediair bij Samen voor Eindhoven.

Innovatie Intermediair

‘Nothing good comes from comfort zones’

Als afgestudeerde Business Innovator en met een Master New Media Design op zak, ben ik volop in ontwikkeling op innovatief, onderzoekend en communicatief vlak. Door buiten mijn comfortzone op zoek te gaan naar waarde creatie, draag ik zo bij aan de missie van Samen voor Eindhoven: samen een grote community van changemakers creëren. Ik zet me dan ook graag in voor Global Goal nummer 17 (partnerschap om de doelstellingen te bereiken). Samen bereik je zoveel meer!

Intermediair

‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan!’

Al 10 jaar lang ben ik fan van Samen voor Eindhoven. Eerst vanuit een maatschappelijke organisatie en later vanuit de bedrijven kant. Hoe mooi is het dat ik nu werkzaam mag zijn voor deze prachtige organisatie. Mijn beide werelden komen hier bij elkaar. Met mijn enthousiasme hoop ik nog veel meer mensen te bereiken en te verbinden voor een hechte samenleving.

Office manager

‘United we stand, divided we fall.’ 

Met veel energie en liefde werk ik voor Samen voor Eindhoven. Vrijwilligerswerk spreekt mij erg aan en via mijn functie als Office Manager speel ik een rol om de connectie te maken tussen bedrijven en maatschappelijk organisaties in de regio Eindhoven. Daardoor wordt onze maatschappij beter en zorgen wij voor goed voor elkaar. Zo bereiken wij global goal nummer 3: good health and well-being. Vergeet niet dat je met een klein gebaar een groot verschil maakt.

Content & community manager

‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf.’ 

Afval in de natuur ruimde ik al op voordat het een ‘sport’ (plogging) werd. Iets ‘goeds doen’ zit namelijk in mijn DNA en daarom voelt werken voor Samen voor Eindhoven niet als werken. Voor Global Goal nummer 4 (educatie) zet ik me éxtra graag in. Want jong geleerd, oud gedaan. 

Marketing & communicatie manager

‘Doing good makes you happy’ 

Deze kreet is mij op het lijf geschreven! Al vier keer heb ik meegedaan aan de Pro Bono Communicatie-dag van Samen voor Eindhoven en gaf ik marketingcommunicatieadvies aan verschillende stichtingen. En wat waren dat fijne inspirerende momenten om hen verder te kunnen helpen. Ik kreeg er veel energie van. Datzelfde gevoel heb ik ook bij mijn vrijwilligerswerk voor andere partijen. En nu ga ik als Senior Marketing Professional mezelf inzetten voor Samen voor Eindhoven zelf. Naast mijn leuke baan bij de Bibliotheek Eindhoven. Blijer kun je me niet maken!

Content Creator

“A man’s true wealth is the good he does in this world.”

Tijdens mijn afstudeerjaar kwam  ik terecht bij Samen voor Eindhoven. Ik dook het veld in en sprak met veel mensen over bedrijfsvrijwilligerswerk. Inmiddels ben ik afgestudeerd als communicatieprofessional en voel ik mij vast op mijn plek binnen de stichting. Via mijn huidige functie als Content Creator werk ik eraan om op een creatieve manier zoveel mogelijk mensen te overtuigen zich in te zetten voor een hechtere samenleving. Dit doe ik door mijn horizon te verbreden en opzoek te gaan naar hoe wij als community een verschil kunnen maken.

Fotografie: Nina Crebas

 

De mensen van Samen voor Eindhoven zijn professionals in design en implementatie van impactvolle ’employee engagement’ ofwel medewerkersvrijwilligerswerk programma’s. We hebben allen een certificaat behaald bij het RW Institute voor de cursus ‘Empathy in Motion’ over impactvolle vrijwilligersprogramma’s.

Daarnaast blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en programma’s via onze (inter)nationale netwerken en contacten bij Points of Light, Global Pro Bono network, Vereniging NOV en de landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen.

Ronald Slaats

CEO De Meeuw

Jean Schreurs

Executive Director NXP

Roos Fleuren

Directeur HR Coöperatie DELA

Ines Lopez Arteaga

Dean Bachelor College TU/e
Voorzitter
Penningmeester
Secretaris
Algemeen bestuurslid