Doing good makes you happy vrijwilligerswerk onder werktijd

Veel maatschappelijke organisaties, stichtingen en woonzorgcentra komen menskracht, expertise en middelen te kort om elke dag hun opdracht waar te maken. Wil je graag wat goeds doen? Onze bedrijfspartners stellen hun medewerkers beschikbaar om talent, kennis, hart en handen in te zetten. Zo kun jij – vaak zelfs onder werktijd – een bijdrage leveren aan sociale vragen en maatschappelijke problemen. Alleen of samen met je collega’s als ‘zinvol teamuitje’ of teambuilding. Maar het is zoveel meer dan dat. Corporate volunteering brengt jou ook veel. Zingeving, meer begrip, nieuwe inzichten en contacten en plezier. Want ‘vrijwilligerswerk onder werktijd’ is ook vooral heel leuk!

Wat als 70.000 professionals in Brainport Eindhoven één dag hun talent, kennis, hart en handen inzetten? Samen maken we Eindhoven hechter.

Doe mee

Is jouw werkgever partner van Samen voor Eindhoven, check dit eventueel hier en doe dan mee. Als bedrijfsvrijwilliger kies jij wanneer en bij welke activiteit je aan de slag gaat. Voor een goed doel dat jij een warm hart toedraagt. Wij managen de vrijwilligersactiviteit en zorgen ervoor dat jij of jouw team een impactvolle dag beleven.

Hoe?

1. Kijk op de kalender en kies een passende activiteit 
2. Kies een passende activiteit op thema, doelgroep of talent
3. Schrijf je in als corporate vrijwilliger 

 We denken ook graag met je mee voor een activiteit op maat. Bel, mail, app of chat met ons.

Met één dag per jaar beteken je al veel voor Eindhoven én ben je zelf een mooie ervaring rijker:

 

Is jouw werkgever (nog) geen partner van Samen voor Eindhoven? Lees hier de voordelen van maatschappelijk betrokken ondernemen. Doe je binnenkort mee? Tip gerust je werkgever om ook goed te doen met ons. Graag zelfs!

Vragen? 

Mail, app, bel (06 23 45 24 52) of chat met ons. Bekijk ook de tips om je collega’s ook goed te laten doen of kijk bij de veelgestelde vragen

Ervaringen van bedrijfsvrijwilligers 

Doe je ook mee?

Via onze kalender maken wij het makkelijk om je in te zetten voor een goed doel waar jouw passie en talent ligt. Zelf bepalen wanneer, voor wie en hoe vaak je vrijwilligerswerk doet? Doe mee en start meteen

Onze betrokken bedrijfspartners

TIP JE WERKGEVER

Wijs je werkgever op de mogelijkheden van Samen voor Eindhoven door een mail te sturen!
Vermeld hieronder de naam en het e-mailadres van de werkgever en die van jou. Bedankt voor je bijdrage!

bedankt voor je TIP-actie!