Elfde maatschappelijk ondernemen 040 diner

Het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner

DLL, NXP en gemeente Eindhoven bieden dit diner aan in samenwerking met Samen voor Eindhoven. Het is een diner voor bedrijven en maatschappelijke organisaties die het verschil willen maken voor de regio Eindhoven

Technologie, het zit al zo in ons leven verweven dat we het vaak niet meer in de gaten hebben. We zetten applicaties is om calorieën te tellen en onze bankrekening te beheren. We rijden tegenwoordig elektrisch en openen onze werkagenda op ieder device. We hoeven de deur niet meer uit voor een werkoverleg of hypotheekgesprek want een video call is tegenwoordig heel gewoon. Techniek biedt ongelooflijk veel kansen. Waar dit voor de één vanzelfsprekend is, is het voor de ander nog onbekend terrein.

Deel uw ervaring en kennis over moderne technologie
De technologische mogelijkheden zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waar het bedrijfsleven de ontwikkelingen volgt en kansen aangrijpt, voelt het voor veel maatschappelijke organisaties steeds moeilijker om hierop aan te haken.

Het is dan ook niet gek dat maatschappelijke organisaties het soms niet meer bij kunnen benen. Zonde, want moderne techniek biedt ook hen veel kansen. Daarom vinden wij het tijd om het gat van kennis te dichten. Deel uw kennis, leer en draag bij aan de vraagstukken uit uw regio! Het diner levert u nieuwe contacten, inzichten en kansen op.

15 mei 2017
Het 11e Maatschappelijk Ondernemen 040 diner vindt plaats op maandag 15 mei  op de High Tech Campus in Eindhoven.
Deelnemers bieden hulp door met gesloten beurs hun kennis en ervaring, middelen en netwerk beschikbaar te stellen. Het is de bedoeling dat per deelnemende organisatie één afgevaardigde aanwezig is.

Maatschappelijk Ondernemen 040 diner
Tijdens het 11e Maatschappelijk Ondernemen 040 diner dineer je samen met mensen uit het maatschappelijk werkveld in Eindhoven.

Maatschappelijke betrokkenheid is voor veel bedrijven een steeds belangrijker thema. Het diner is de uitgelezen kans om vraagstukken te verkennen en in contact te komen met organisaties uit de regio. Door samen te werken maken we regio Eindhoven slimmer, kansrijker en mooier voor iedereen.

Een mooi voorbeeld: Ervaring die staat werkt met Whatsapp

Moderne technologie helpt Els Keet met haar contact met dak- en thuislozen, bekijk hier de vlog