Nieuwe samenwerking tussen Hurks en Samen voor Eindhoven  

Sinds 2021 zijn Hurks en Samen voor Eindhoven met elkaar verbonden. Samen voor Eindhoven is de een kennis- en netwerkorganisatie in Brainport en creëert voor Hurks waardevolle verbindingen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Zodat zij samen tijd en talent van onze medewerkers kunnen inzetten om mensen in de regio Eindhoven te helpen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Hierdoor wordt een impactvolle brug geslagen met de samenleving. 

Hurks draagt graag een steentje bij aan de saamhorigheid binnen de regio. Daarom zoeken we de verbinding op met maatschappelijke partners. Zo betekenen we iets voor de lokale gemeenschap en bevorderen we tegelijkertijd teamwork binnen Hurks. Samen maken we namelijk het verschil.

Of je nu een maatschappelijke organisatie, een bedrijf of een bedrijfsvrijwilliger bent, wil jij ook van betekenis zijn voor een ander? Wil jij op jouw manier een bijdrage leveren aan een hechter Eindhoven waar iedereen mee kan doen? Neem contact op met Esther Hofstede.