VOOR BEDRIJVEN

Wilt u een goede buur zijn? Mooie initiatieven steunen in Eindhoven? Dan bent u een betrokken ondernemer met hart voor uw stad!  

Wanneer u partner wordt van Samen voor Eindhoven stellen wij u in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in de regio behoefte aan hebben en verbinden ze met professionals uit het Eindhovens bedrijfsleven. Betrokken ondernemen begint bij uzelf en doet u samen. Samen gaan we voor een hechtere samenleving.

Zijn er voordelen, ja heel veel:

Voor bedrijven:
– Goed nabuurschap
– Toegang tot ons netwerk
– Versterken imago en reputatie
– Positieve media-aandacht
– Aantrekkelijk werkgeverschap

Voor medewerkers:
– 
Raken geïnspireerd en krijgen energie

– Vinden voldoening in het helpen van anderen
– Ontmoeten nieuwe (inspirerende) mensen

Zijn er voorwaarden, slechts een paar:

Vanaf 750 euro op jaarbasis
– Eén dag van uw medewerkers voor Eindhoven

WAT KRIJGT U VAN ONS

Advies maatschappelijk ondernemen

Wij helpen u om vanuit uw visie en waarden uw HR- doelen te verbinden met MVO- doelen. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

Wetenschappelijk onderzoek en de businesscase.

10 tips om medewerkers te activeren voor vrijwilligerswerk

ZINVOLLE TEAMACTIVITEITEN

Op zoek naar creativiteit en samen iets willen betekenen voor Eindhoven? Wij bieden organisatie en begeleiding van zinvolle teambuildingsdagen of afdelingsuitjes.

Bekijk onze flyer!

Sfeerimpressie van ÉÉN dag voor Eindhoven.

ASML aan de slag voor de nachtopvang.

Pro Bono Advies


Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Bent u een expert en wilt u uw kennis pro bono inzetten? Neem dan contact met ons op en wordt onze partner.

MATCH EVENTS
.

Sprankelende ontmoetingen waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en gemeente de kwaliteit van het maatschappelijk leven in Eindhoven een boost geven. Terugkerende netwerkevenementen zoals: Maatschappelijk Diner 040 en Meet2Match Communicatie.

MATCHES

Verschillende bedrijven zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe u onderdeel kan zijn van een hechter Eindhoven? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie. 

Community Coaches versterken stichtingen in sociaal ondernemerschap

| Geen categorie, MO 03, nieuws, VB 01 | No Comments
Community Coaches versterken sociaal ondernemerschap Community Coaches versterken stichtingen in sociaal ondernemerschap "Ik heb er zelf ook veel van geleerd. Binnen de zakelijke wereld wordt het sociale aspect onderbelicht. Dat...

Lets’ connect & activate!

| 03, MO 02, nieuws, VB 02 | No Comments

Tijdens de Partnerlunch 2018 hebben onze partners 10 gouden activatietips bedacht om nog meer medewerkers in beweging te krijgen.
Lees verder

Maatschappelijk Ondernemen 040 diner: Krachtige Kinderen

| 02, Matches algemeen, MO 01, VB 03 | No Comments

Op maandagavond 11 juni 2018 ontstonden tijdens het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner (MO 040 diner) wederom vele onverwachte samenwerkingen tussen Eindhovense bedrijven en maatschappelijke instellingen die elkaar in het dagelijks leven niet zouden treffen.

ÉÉN DAG

“Hoe zou het zijn als we allemaal ÉÉN dag aan Eindhoven geven? Hoe zou de stad er dan uitzien?” We hebben dit vastgelegd in een korte film van twee minuten. Hier krijgt u een impressie van wat u kunt doen voor Eindhoven in ÉÉN DAG.

KOM IN ACTIE ALS

partner

ERVARINGEN ONDERNEMERS EN WERKNEMERS

I didn’t realize one can make a big difference in people’s life with such a small act.

– Medtronic medewerker

 

Het positieve gevoel dat je krijgt van de bewoners geeft veel energie.

– IAK medewerker

Maatschappelijk betrokken ondernemen geeft invulling aan erkenning (autonomie) en van betekenis zijn (verbondenheid). Mensen en daarmee ook bedrijven bestaan omdat er andere mensen/bedrijven zijn.

– Paul Hermans, voormalig HR directeur Vodafone en Xerox

We have connected with Esther to set up a community involvement day for one of our talent programs. Within a short period Esther achieved to set up an ‘out of comfort zone’ day. She connected our leadership competences to real life experiences in a homeless organisation and several NGO’s. We were very satisfied with the results of the day, it was different from every other development tool we used so far!

– Jeroen Zegers, HR DLL.

FOUNDERS / MEDE-MOGELIJK MAKERS

BEDRIJFSPARTNERS