VOOR BEDRIJVEN

Wilt u een goede buur zijn? Mooie initiatieven steunen in Eindhoven? Dan bent u een betrokken ondernemer met hart voor uw stad!  

Wanneer u partner wordt van Samen voor Eindhoven stellen wij u in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in de regio behoefte aan hebben en verbinden ze met professionals uit het Eindhovens bedrijfsleven. Betrokken ondernemen begint bij uzelf en doet u samen. Samen gaan we voor een hechtere samenleving.

Zijn er voordelen, ja heel veel:

Voor bedrijven:
– Goed nabuurschap
– Toegang tot ons netwerk
– Versterken imago en reputatie
– Positieve media-aandacht
– Aantrekkelijk werkgeverschap

Voor medewerkers:
– 
Raken geïnspireerd en krijgen energie

– Vinden voldoening in het helpen van anderen
– Ontmoeten nieuwe (inspirerende) mensen

Zijn er voorwaarden, slechts een paar:

Vanaf 750 euro op jaarbasis
– Eén dag van uw medewerkers voor Eindhoven

WAT KRIJGT U VAN ONS

Advies maatschappelijk ondernemen

Wij helpen u om vanuit uw visie en waarden uw HR- doelen te verbinden met MVO- doelen. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

Wetenschappelijk onderzoek en de businesscase.

ZINVOLLE TEAMACTIVITEITEN

Op zoek naar creativiteit en samen iets willen betekenen voor Eindhoven? Wij bieden organisatie en begeleiding van zinvolle teambuildingsdagen of afdelingsuitjes.

Bekijk onze flyer!

Sfeerimpressie van ÉÉN dag voor Eindhoven.

ASML aan de slag voor de nachtopvang.

Pro Bono Advies


Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Bent u een expert en wilt u uw kennis pro bono inzetten? Neem dan contact met ons op en wordt onze partner.

MATCH EVENTS
.

Sprankelende ontmoetingen waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en gemeente de kwaliteit van het maatschappelijk leven in Eindhoven een boost geven. Terugkerende netwerkevenementen zoals: Maatschappelijk Diner 040 en Meet2Match Communicatie.

MATCHES

Verschillende bedrijven zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe u onderdeel kan zijn van een hechter Eindhoven? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie. 

M2M EVENT PRO BONO COMMUNICATIE

| 01, MO 03, nieuws, VB 01 | No Comments

30-11-2017 Dat communicatie onmisbaar is voor maatschappelijke organisaties, bleek (weer) tijdens de succesvolle 5e editie van het M2M Pro Bono Communicatie event
Lees verder

Duurzaam lesprogramma Global Goals regio Eindhoven

| 02, Geen categorie, nieuws, VB 02 | No Comments

5-12-2017 Samen voor Eindhoven wil samen met partners een duurzaam programma ontwikkelen om gastlessen te geven over de Sustainable Development Goals op scholen. Wie doet er mee?

Maatschappelijk Ondernemen 040-diner: Eindhoven werkt samen rondom het thema Vitaliteit

| Matches algemeen, MO 02, VB 03 | No Comments

07-11-2017 Tijdens de 12e editie van het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner matchten bedrijven met maatschappelijke organisaties. Ervaring, kennis en netwerk werd gedeeld met gesloten beurzen.

ÉÉN DAG

“Hoe zou het zijn als we allemaal ÉÉN dag aan Eindhoven geven? Hoe zou de stad er dan uitzien?” We hebben dit vastgelegd in een korte film van twee minuten. Hier krijgt u een impressie van wat u kunt doen voor Eindhoven in ÉÉN DAG.

KOM IN ACTIE ALS

partner

ERVARINGEN ONDERNEMERS EN WERKNEMERS

I didn’t realize one can make a big difference in people’s life with such a small act.

– Medtronic medewerker

 

Het positieve gevoel dat je krijgt van de bewoners geeft veel energie.

– IAK medewerker

Maatschappelijk betrokken ondernemen geeft invulling aan erkenning (autonomie) en van betekenis zijn (verbondenheid). Mensen en daarmee ook bedrijven bestaan omdat er andere mensen/bedrijven zijn.

– Paul Hermans, voormalig HR directeur Vodafone en Xerox

We have connected with Esther to set up a community involvement day for one of our talent programs. Within a short period Esther achieved to set up an ‘out of comfort zone’ day. She connected our leadership competences to real life experiences in a homeless organisation and several NGO’s. We were very satisfied with the results of the day, it was different from every other development tool we used so far!

– Jeroen Zegers, HR DLL.

FOUNDERS / MEDE-MOGELIJK MAKERS

BEDRIJFSPARTNERS