100 vrijwilligers – één dag – Philips Lighting

“Jezelf verplaatsen in een andere realiteit zet je weer met beide voeten op de grond. De energie die je krijgt in de interactie met deze mensen van Severinus is een geweldige ervaring”

Chris Worp, Business Group Leader Home, Philips Lighting.“De energie die je krijgt in de interactie met deze mensen is een geweldige ervaring”

Aldus Chris Worp, Business Group Leader. De eerste Business Group Home Team Day voor Eindhoven en Turnhout ‘Greater Together’ organiseerden we vrijdag 7 juli voor Philips Lighting. Het was een geweldige gelegenheid om te ontspannen en met elkaar te communiceren buiten de kantooromgeving, terwijl we tegelijkertijd iets terugdoen voor de lokale gemeenschap, waar we deel van uitmaken. En deze dag weerspiegelt de waarden die we als team hebben.

In korte tijd organiseerde Samen voor Eindhoven voor 100 medewerkers van Philips Lighting deze zinvolle dag. Maatschappelijke partners als Severinus, Vitalis en de Stadsakkers konden deze enthousiaste vrijwilligers goed gebruiken. Sociale innovatie: op verzoek van Philips Lighting hebben we een succesvolle test achter de rug met de digitale sociale marktplaats. Het was de eerste keer dat deze marktplaats werd ingezet als tool, zodat medewerkers van Philips Lighting zich eenvoudig konden inschrijven en een keus konden maken uit de diverse activiteiten voor deze dag.

Bekijk hier de vlog van Chris Worp – Business Group Leader, BG Home Philips Lighting
Bekijk hier de bedankvlog van Anita Sanders – Severinus en één van de deelnemende maatschappelijke organisaties aan deze dag.

Fotografie: met dank aan onze vrijwillige fotografen:
Thomas Abrahams – Beeldbaas
Mirella Mesu – Studio Happy Home