Live kenniscafé: 14 juli 2022:

Storytelling – André Driessen

Zoveel persoonlijke en rake verhalen hoor je dagelijks op de werkvloer. Dingen die vertelt mogen worden! Hoe kun je bijvoorbeeld verhalen van vrijwilligers en cliënten inzetten voor jouw non-profit organisatie? Voor o.a. je social media berichten, een subsidieaanvraag of een blog op je website? Storytelling is een communicatiemethodiek waarbij jouw authentieke verhalen ervoor zorgen dat de lezer haast voelt wat er speelt. Het is een open en verbindende manier van (korte) verhalen vertellen. We nodigen maatschappelijke organisaties uit om deel te nemen aan het kenniscafé storytelling op donderdag 14 juli (13.30-15.30). Niet online maar op de fijne High Tech Campus Eindhoven aan het water (Conference Centre).

Docent en tekstschrijver André Driessen geeft je een aantal praktische handvatten om persoonlijke verhalen te gebruiken in je (online) communicatie.

Interesse? Meld je gauw aan want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. We vragen je om een dierbaar voorwerp of persoonlijke foto mee te nemen naar deze workshop.