Klant aan het woord: Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Klant aan het woord: Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Als founder van Samen voor Eindhoven sluit Rabobank Eindhoven-Veldhoven zich graag aan bij de ÉÉN DAG voor Eindhoven campagne. Een groot aantal van onze medewerkers geeft één dag per jaar aan de regio Eindhoven. Dat doen ze door het geven van gastlessen over financiële zelfredzaamheid, het verzorgen van sollicitatietrainingen of het organiseren van een uitstapje met bijvoorbeeld vluchtelingen of ouderen in het kader van een teambuildingsactiviteit. Dit past uitstekend bij de ‘Aandeel in Elkaar’ gedachte van de Rabobank.”

Dierenrijk

Monique Smits, Teamleider Verzekeringen:  “Vanuit de afdeling bedrijven zijn we in het kader van samen voor Eindhoven met ouderen op pad geweest naar Dierenrijk Europa en Strijp S. Het doel van deze dag was om verbinding aan te gaan met elkaar. Zowel om als collega’s elkaar in een andere setting te ontmoeten als het contact met de ouderen. De Dierenrijk ervaring liep erg soepel, de buschauffeur kende alle ouderen bij naam en rolstoel en ook het zonnetje liet zich de hele dag zien. De ouderen genoten zichtbaar van de mooie dag, die we eindigden met een kop koffie met appelgebak.

Strijp-S

Op Strijp S werd er wat meer verwacht van de collega’s. De ouderen waren licht dementerend en hadden alle aandacht nodig. Leuk was de ontmoeting tussen een echtpaar uit ieder een afzonderlijke afdeling. Ze zagen elkaar weer, keken elkaar lief aan en legden hun handen op elkaar als wijze van begroeting. Aandoenlijk was dat. De rondleiding bracht ook veel herkenning en bijbehorende verhalen naar boven. Alles bij elkaar hebben we met Samen voor Eindhoven een mooie bijdrage kunnen leveren.”