MO 040 Late Night op 14 februari 2022

MO040: Samen weer én meer maatschappelijk actief

Het coronavirus heeft de afgelopen 1,5 jaar het dagelijks leven aardig overhoop gehaald en tegelijk ook het belang van gezondheid, weerbaarheid, veerkracht en (financiële) gezondheid prominent in de schijnwerpers gezet. Voor velen trekken de coronamaatregelen een zware wissel op hun leven en werk en hebben veel maatschappelijke organisaties, die normaal gesproken met vele tientallen vrijwilligers de helpende hand toesteken, het moeilijk. Daar komt bij dat de markt voortdurend in beweging is en bedrijven geconfronteerd worden met uiteenlopende ontwikkelingen. Dit vraagt veel van medewerkers. Met als gevolg het ecosysteem waarin bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en helpen onder druk staat.

Met het MO040 event op 14 februari a.s. hopen we het tij een beetje te keren en opnieuw de verbinding te leggen. Dus wil jij als organisatie je steentje bijdragen en een maatschappelijke organisatie verder helpen met jouw kennis, expertise en vaardigheden – met gesloten beurs? Meld je dan aan voor MO040 Late Night op 14 februari en maak het verschil. Met dit keer als thema ‘Samen weer én meer maatschappelijk actief’.


MO040 Late Night in het kort

Tijdens MO040 Late Night verbinden we bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Deze avond leveren beide partijen nieuwe inzichten, samenwerkingen en concrete matches op. Als bedrijf kun je bijvoorbeeld je hulp aanbieden bij het aantrekken van nieuwe vrijwilligers, gastlessen geven of helpen bij het uitbreiden van het netwerk. Of stel je expertise of een paar handjes ter beschikking.

Voor maatschappelijke organisaties: deze avond maak je kennis met Eindhovense ondernemers die met hun kennis, expertise en medewerkers graag – samen met jullie – bijdragen aan een mooier en socialer Eindhoven door waardevolle nieuwe verbindingen en matches.

Locatie

De locatie en de details over de hybride vorm van MO040 Late Night volgen nog.

Aanmelden

Wil jij als bedrijf of maatschappelijke organisatie deelnemen aan MO040 op 14 februari 2022 (19.45-21.30)? Meld je aan bij Esther Hofstede via esther@samenvooreindhoven.nl / 06 – 4603 1010.

We zien we je graag bij deze 19e editie van het MO040 event, met als thema ‘Samen weer én meer maatschappelijk actief’.

3 Tips voor een succesvolle samenwerking:

MO040

Het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner (MO040) bieden DLL, NXP, Philips en gemeente Eindhoven aan in samenwerking met Samen voor Eindhoven. MO040 is bestemd voor bedrijven en maatschappelijke organisaties die het verschil willen maken in de regio Eindhoven. 

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email