Verwarm een hart: geef een jas

Mensen die in een crisis situatie leven hebben het in de winter niet makkelijk. Steeds meer mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Met de 7e editie van de campagne ‘verwarm een hart & geef een jas’ is de kracht van Brainport weer zichtbaar: sámen zijn we er voor elkaar in Brainport Eindhoven.

Van 2 t/m 20 oktober 2023 zamelen we warme heren-, dames- en kinderjassen in op diverse locaties in de Brainport regio voor mensen die een warmte en een jas hard nodig hebben. Gezinnen met geldzorgen, jonge nieuwkomers, dak- en thuislozen, mensen die in armoede leven en voor wie het kopen van een warme winterjas niet vanzelfsprekend is, krijgen de jassen in de laatste week van oktober. 

Waar je pre-loved jassen kan doneren, lees je na de zomer hier. Momenteel werven we inzamelpunten (bedrijven) in o.a. gemeente Helmond en Eindhoven. Maatschappelijke organisaties zoals een Kledingbank, Ervaring die Staat, De Huiskamer voor Vluchtelingen en Dress for Success, krijgen de jassen om vervolgens te verdelen.

 

 

Doe ook mee als bedrijf of maatschappelijke organisatie.

Neem contact op met Patricia: