Netwerken en matchen nieuwe stijl:

Meet en Match Online

Er gebeurt iets magisch als bedrijven en maatschappelijke organisaties samen ‘goed doen’. Dat zien wij dagelijks. Samen voor Eindhoven is namelijk al jaren de bruggenbouwer tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dankzij de expertise, tijd, talent en handen van vrijwilligers uit het bedrijfsleven ondersteunen we maatschappelijke organisaties en goede doelen om nog meer impact te maken. Om bij te dragen aan een betere wereld, een hechter Brainport Eindhoven. En wat blijkt? Digitaal ontmoeten werkt minstens zo goed als in het echt.

Doe mee met Meet en Match Online

Wensen en hulpvragen van maatschappelijke organisaties verbinden wij met bedrijven die ‘goed willen doen’. Dit doen we nu ook tijdens het online matchevent ‘meet & match’ op diverse dagen:

 • 23 maart 11.30-12.45
 • 29 april 11.30-12.45
 • 29 juni 11.30-12.45

Meet en Match in het kort:

 • We nodigen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit en gaan online nieuwe samenwerkingen aan;
 • Tijdens een korte krachtige pitch maken de deelnemers hun vraag en aanbod inzichtelijk;
 • Alle deelnemers kunnen een ‘match’ maken om bij te dragen aan een vraag;
 • In een uur spreek je veel mensen op een effectieve manier;
 • Samen voor Eindhoven faciliteert vooraf, tijdens én na het matchevent, ook bij de follow up van de matches.


En wat er óók gebeurt: het is gewoon súper leuk. Iets goeds doen geeft iedereen een goed gevoel. Nieuwe samenwerkingen leveren zowel het maatschappelijk werkveld als het bedrijfsleven nieuwe inzichten, samenwerkingen en concrete matches op. En… dat magische gevoel. 

Als maatschappelijke organisatie heb je vaak een tekort aan menskracht, middelen en ben je veelal te klein om gespecialiseerde kennis in huis te hebben. Denk aan vraagstukken over IT, HR, AVG expertise, marketing en communicatie, ontwikkelingen op Social Media etc. In hoeverre is het mogelijk om hiervoor partners in het bedrijfsleven te vinden die jou hierbij ondersteunen? 

Je bent een betrokken ondernemer en ziet dat de maatschappelijke vraagstukken groeien. Je wilt graag impact maken en jouw expertise en tijd inzetten voor mensen die het moeilijk hebben. Maak tijdens de online Meet & Match op een efficiënte en effectieve manier kennis met non-profit organisaties. Deel je kennis en expertise en creëer samen een grote maatschappelijke impact en draag bij aan de verdere versterking en professionalisering van non profit organisaties.

☕ 👩🏻‍💻 Digitaal koffie-inloopuur

Een week vóór elke Meet & Match Online is er een ‘digitaal koffie-inloopuurtje’ van 11.00 – 12.00. Zonder agenda, koffie drinken en elkaar (via MS Teams) spreken. We denken mee met je pitch, je kan vragen stellen en we luisteren naar je vragen en verhaal. Je doet  nieuwe ideeën uit het maatschappelijk veld op en je netwerk vergroot je meteen. Vanuit huis met een kop koffie effectief en efficiënt netwerken en alvast matchen.

Samen Koffie Online Inloop:

 • 16 maart 11.00-12.00
 • 22 april 11.00-12.00
 • 22 juni 11.00-12.00

Aanmelden:

Meld je aan bij Maaike