MO 040 Late Night (online) op 31 mei 2021

Al een jaar leven we in bijzondere tijden. Corona heeft een immense impact op onze samenleving. Een groot aandachtsgebied is de toegenomen eenzaamheid onder jong en oud. Samen kunnen we dit veranderen door onze handen ineen te slaan en onze krachten te bundelen. Daarom staat de 18e editie van MO Late Night in het teken van ‘Eenzaamheid’. Tijdens het MO040 evenement verbinden we bedrijven en maatschappelijke organisaties om te kijken wat zij samen voor elkaar kunnen betekenen.

Is ‘Eenzaamheid’ een thema waar jouw organisatie veel mee te maken heeft? Waar jij je voor inzet? Reserveer nu alvast maandagavond 31 mei 2021 van 19.45 tot 21.00 uur in de agenda en maak kennis met Eindhovense bedrijven die ook willen bijdragen aan het verbinden van mensen. Die met hun kennis en expertise en vooral hun medewerkers graag meehelpen om de eenzaamheid in Eindhoven te doorbreken.

Ook deze editie van het ‘diner’ organiseren we vanwege corona weer online. Tijdens het vorige evenement hebben we gemerkt dat dit het aantal goede matches niet in de weg staat.


Doorbreek de Eenzaamheid

Wat is de impact van Corona in Nederland? Hoeveel mensen in onze stad ervaren eenzaamheid nu we ons al een tijd niet meer zo makkelijk onder de mensen kunnen begeven? Als je de nieuwsberichten volgt, is dit best een groot probleem dat speelt van jong tot oud. Ook in de regio Eindhoven. Daarom kiezen we voor dit thema, in de hoop daar voor een aantal mensen wat verandering in te brengen. Dat moet ons samen lukken!


Wat verwachten we van jou?


Als deelnemer aan MO040 Late Night is het belangrijk dat je een concrete hulpvraag hebt. Wij helpen je hiermee tijdens een – verplichte – voorbereidende online workshop. Na een inleiding op het thema en wat voorbeelden uit de praktijk, formuleren we samen een aantrekkelijke hulpvraag en tegenprestatie. Ook lopen we met elkaar het programma van de avond door, zodat je het maximale uit de avond kunt halen voor jouw doelgroepen. De workshop vindt online plaats op dinsdag 20 april 2021 van 09.45-12.00 uur.


Verzorgd en bezorgd door lokale helden


Natuurlijk wordt ook dit keer gezorgd voor een hapje en drankje door onze lokale helden. Meer informatie hierover ontvang je binnenkort.

Meld je nu aan!

Reageer snel, want er is plaats voor slechts 15 bedrijven en 15 maatschappelijke organisaties. Aanmelden kan tot 6 april. Het is de bedoeling dat per organisatie één afgevaardigde meedoet. Deelname is gratis.  

Vragen? Mail, app of bel Esther Hofstede via esther@samenvooreindhoven.nl / 06 – 4603 1010.

MO 040diner
MO040 is een initiatief van Gemeente Eindhoven, DLL, NXP en Philips in samenwerking met Samen voor Eindhoven. MO 040 draait niet om geld, maar om tijd, kennis en ervaring en de bereidheid om die met elkaar te delen.

Impressie MO040 Late Night Online:

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email