20e MO040 diner op 17 oktober 2022

Jubileumeditie MO040 op 17 oktober 2022

Deze editie van het MO040 (maatschappelijk ondernemen 040) diner is een speciale. Het is namelijk alweer het 20e diner! Al 19 keer eerder hebben bedrijven maatschappelijke organisaties geholpen – en soms ook vice versa -, zijn de meest bijzondere matches ontstaan en zijn we met z’n allen éxtra maatschappelijk actief geweest. We nodigen betrokken bedrijven uit om deel te nemen aan deze bijzondere editie, dat in teken staat van deze mijlpaal.

MO040 in het kort

Tijdens MO040 verbinden we bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Deze avond leveren beide partijen nieuwe inzichten, samenwerkingen en concrete matches op. Als bedrijf kun je bijvoorbeeld je hulp aanbieden bij het aantrekken van nieuwe vrijwilligers, gastlessen geven of helpen bij het uitbreiden van het netwerk. Of stel je expertise (op het gebied van juridische of financiële ondersteuning, een communicatievraagstuk, advies op het gebied van HR of fondsenwerving) of een paar handen ter beschikking.

Voor maatschappelijke organisaties: deze avond maak je kennis met maatschappelijk betrokken Eindhovense ondernemers die met hun kennis, expertise en medewerkers graag – samen met jullie – bijdragen aan een mooier en socialer Eindhoven door waardevolle nieuwe verbindingen en matches.

Aanmelden 17 oktober 2022

Wil jij als bedrijf bij deze 20e editie van MO040 op 17 oktober 2022 deelnemen? Meld je interesse bij Esther Hofstede via esther@samenvooreindhoven.nl / 06 – 4603 1010. 

3 Tips voor een succesvolle samenwerking:

MO040

Het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner (MO040) bieden DLL, NXP, Philips en gemeente Eindhoven aan in samenwerking met Samen voor Eindhoven. MO040 is bestemd voor bedrijven en maatschappelijke organisaties die het verschil willen maken in de regio Eindhoven. 

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email